Thursday, March 21, 2013

(video) Abang ajar adik mengaji


بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِ الرَّحْمَنِ اارَّحِيم


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

Subhanallah...Alhamdulillah, bagus abang ni, kecik lagi dah pandai ajar adik mengaji.suka tengok
alahai tomey sangat sangat.. kelakar pun ada..siap boleh tukar lidi penunjuk lagi..hahaha
sejuk hati mak bapak tengok anak-anak macam ni
korang kena tengok video ni

tengok la kesungguhan abang nak mengajar adik dia mengaji
budak-budak ni cepat tangkap. brain dia mcm sponge kan.
moga jadi anak yang soleh dan solehah yea  ^__^

14 comments:

  1. Allahuakbar... Subhanallah... Beruntungnya parent dia... dan memang awesome...abang ajar adik mengaji... memang abang kena bimbing adik kan?

    ReplyDelete
  2. Sejuk perut ibu mengandung ♥♥♥

    ReplyDelete
  3. kat usm hujung minggu je boleh buka youtube.. hmm.. hujung minggu ni je la boleh tengok...

    ReplyDelete
  4. @Farah Waheda Wahid

    mmg tersgt la awesome. kecik2 dah ada tokoh jd pemimpin :)

    ReplyDelete
  5. Ya Allah... sampai ulang2 saya tengok. Penyabar sangat abang nyer tu. hihihi

    ReplyDelete
  6. @Nastyna

    sama la ngan nik.ulang byk kali jugak videonya.

    abg sabar dan boleh tahan garang jugak.hehehe

    ReplyDelete
  7. alahai comelnya dua2. best dpt abg mcm ni. :)

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah...klu bley nak jugak anak2 kita jadi mcm anak2 ni...

    ReplyDelete
  9. alololo comelnya adik dia tu...mmg garang abg dia tu....

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^