Friday, March 22, 2013

(video + gambar) Bangunan Canselori UMT terbakar



بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِ الرَّحْمَنِ اارَّحِيم


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers


video Universiti Malaysia Terengganu terbakar
21 Mac 2013 jam 11:30 Pagi

universiti tempat nik blaja dulu terbakar
yang kesian ada tiga anggota bomba yang tercedera masa padam kebakaran sebab kerangka sokongan bumbung bangunan runtuh 
siap ada yang kena hempap lagi, tapi tak serius katanya

hampir 90 peratus kawasan di tingkat tiga tu terbakar tapi tak tahu lagi punca
antara yang terbakar ialah bilik naib canselor, bilik mesyuarat, bilik fail dan dua bilik pegawai tadbir.
macam teruk jea yang terbakar ni. 

berita penuh : SINAR HARIAN

24 comments:

  1. aduhh nampak serius kan
    pasti banyak kerugian .. mujur x der hilang nyawa huhuh

    ReplyDelete
  2. ish cemana pulak boleh terbakar tu ya...

    p/s : jum join contest nuffnang sy buat ehhe

    ReplyDelete
  3. bila ni nik? hope takde yg teruk.

    Salam Jumaat. ;)

    ReplyDelete
  4. laa..terbakar pula..harap semuanya dapat diatasi segera

    ReplyDelete
  5. adoi la terbakar pulak...nsb baik xde yg meninggal...

    ReplyDelete
  6. dgr jugak kat berita pasal kebakaran ni...

    ReplyDelete
  7. nasib baik takde siapa yg terkorban kan...
    huhu

    ReplyDelete
  8. waduh2..syg kt bangunan tu kan..
    apa punca nya yek..

    ReplyDelete
  9. kite dhlaa sebelah jek. unisza. wuwu hope xdek pape la psni. aminn

    ReplyDelete
  10. masyaallah semoga tiada mengorbnkan jiwa

    ReplyDelete
  11. @ieda immi

    mesti byk kerugian ni.90% rosak di tingkat ke 3 tu..hehe

    cuma cedera jea la.sian

    ReplyDelete
  12. @BERT


    tak dapat tahu lagi apa punca kebakaran.

    ReplyDelete
  13. @Chic Na

    pagi semalam. harap mcm tu la kan.

    salam jumaat :)

    ReplyDelete
  14. @Mimi Azirah

    mmg bernasib baik la.kesian bomba yg terlibat dalam kebakaran tu.nak tolong padam api.diri sendiri yg terkena

    ReplyDelete
  15. @Haryati Faizal

    bab terbara ni mesti akan kuar paper.lagi2 teruk gak keadaan nya

    ReplyDelete
  16. @Nory Zoulkefle

    dgr ada yg cedera pun sis dah terkejut.kesian kan

    ReplyDelete
  17. @nens cellection

    mmg sayang la. bangunan baru tu .ala kat umt byk lg bangunan yg baru2. tapi dah terbakar.huhu

    ReplyDelete
  18. @♥ CIKZEK ♥

    a,ah..dekat jea la kan.harap tak ada apa2 la.

    ReplyDelete
  19. @S..U..D..@..I..S

    harap mcm tu la. diorg cakap tak ada yg teruk.

    ReplyDelete
  20. @Hatimi Tahirruddin

    berkepul2 asap dia kan. mmg nampak agak teruk jugak la

    ReplyDelete
  21. jaa baru beberapa hari lepas gi tganu, lalu kot depan UMT ni laa jugak.. hrmmm kesian pada mereka semua.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^