Thursday, April 11, 2013

adik dan rawatan radioterapi


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

arini first rawatan radioterapi untuk adik. rawatan di hari lahir yang ke 22 tahun.
apa pun hope semuanya berjalan lancar
semoga Allah permudahkan perjalanan rawatan untuk adik saya.
radioterapi? apa tu?
rawatan radioterapi adalah salah satu rawatan yang menggunakan sinaran-X yang berkuasa tinggi ataupun bahan radioaktif untuk membunuh sel-sel kanser

mula-mula ingat radioterapi and kemoterapi ni sama.biasa dengar bila ade kanser, mesti ada kemoterapi kan. so try la google , lain kaedahnya. nak baca boleh klik kat SINI

pstt!!!
Alhamdulillah, visa adik, Ma dan Ayah nik dah setel
19 April  ni mereka akan bertolak untuk menunaikan umrah

12 comments:

  1. Semoga adik akak kuat yeaaaa

    ReplyDelete
  2. Insya Allah, semoga segalanya dipermudahkan, adik Nik is one strong woman. Dan selamat menjalankan ibadah umrah to them.

    ReplyDelete
  3. adik sakit ke?semoga cepat sembuh..

    ReplyDelete
  4. Semoga adik sis nik tabah dan redha menghadapi ujian Allah ini :)

    ReplyDelete
  5. semoga adk kak nik baik2 je. Dilindungi Allah. In Shaa Allah. Wahh, bestnya pergi umrah.

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum...

    Salam kenal...semoga adik cepat sembuh..

    ReplyDelete
  7. mudah-mudahan nik..insyaallah, ok nanti. lagipun, nanti nak pergi buat umrah kan, harap semuanya dipermudahkan...

    ReplyDelete
  8. eh umur adik sis dgn sy sama la. hihi.

    ReplyDelete
  9. org cakap sakit kan kemo. hope adik nik cepat sembuh. ;)

    ReplyDelete
  10. ya allah semoga adik nik cepat sembuh....

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah...semoga dipermudahkan segala urusan...

    semoga adik nik jugak sembuh sepenuhnya...

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^