Wednesday, April 10, 2013

advance birthday celebration for Adik


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

amboi..amboi..amboi... tajuk omputih cam poyo je kan.
perlu ker? la lantak lah, iolss punya entry iolss punya suka lah kan. muehehe

hari khamis ni, 11 April, my beloved adik sudah 22 tahun
di sebabkan hari ni dia nak balik ke Kelantan, so kita sambut birthday awal
tak suprise pun sebab dia dah tahu dulu  :)
simple cake ... cake tiramisu
birthday cake with birthday girl
 sambutan ni last minutes, tak ada aktiviti makan-makan . kalau bgtau awal-awal boleh la prepare makanan lain kan.
lepas dah potong kek, adik-adik nik makan nasi, ikan goreng ngan budu jea.kuikuikui
Happy birthday Adik! 
Happy birthday to you! Happy birthday to you! Happy birthday to Adik! 
Happy birthday to yooooouuuuuu! 

to Adik, Nik Idzni Dalila
semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki
selalu didalam lindungan Allah dan diberkati hendaknya
tak lupa semoga dapat jodoh yang baik - baik

19 comments:

  1. wah cantiknya kek tu, buat ke beli? =D

    ReplyDelete
  2. happy birthday adik. tak sama pun muka nik. hehe.. adik2 tinggal dgn nik ke?

    ReplyDelete
  3. happy birthday ! muda setahun drpd ika adik kak nik :)

    ReplyDelete
  4. Happy Birthday untuk adik awak juga....:D

    ReplyDelete
  5. Selamat hari lahir buat idzni dalila.semoga pjg umur murah rezeki ♥

    ReplyDelete
  6. hepi earlier besday buat adik nik..
    cun betul adik nik..;)

    ReplyDelete
  7. happy birthday to adk kak nik. Manis je muka, sedap mata memandang. :)

    ReplyDelete
  8. wahh dh besar ya..hehe..selamat hari lahir buat adk dear ;-)

    ReplyDelete
  9. eh samalah besday adik akak dgn besday mak nory...

    happy besday utk adik kak Nik..
    cantik mcm kak nik jugak kan..
    hehe

    ReplyDelete
  10. Eppy befday to adik Nik.. comel dia Nik... kek tu pun comel.. ala rasa cam lama dah tak makan kek

    ReplyDelete
  11. Happy birthday adik. Moga terus mendapat limpahan rahmat dan keberkatan...

    ReplyDelete
  12. Happy Birthday Nik Idzni Dalila, sedap nyer nama dia. Moga sejahtera selalu, May Allah bless her.

    ReplyDelete
  13. waaaah, tiramisu! happy belated bday :)

    ReplyDelete
  14. eh hari ni la kan birthday adik sis tu.

    selamat ulang tahun!! semoga kekal sihat :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^