Monday, April 15, 2013

aktiviti petang Ahad


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

hari Ahad petang kami kat Putrajaya. ber santai di Dataran Gemilang.
ni second time nik ke sini. saje datang lepak sambil nengok persembahan artis.
untuk info, program Santai Dataran Gemilang ni ada setiap minggu..program setiap hari Ahad start pukul 4.30 petang sampai 7 malam dekat Presint 4. setiap minggu ada persembahan artis yang berbeza. 
semalam dapat tengok live persembahan Hail Amir, Shiha Mentor dan Yuni

sesuai ngan jiwa nik yang suka tempat yang tak ramai orang. tak suka nak lepak tempat yang crowded ni. ada sediakan tempat duduk. so tak perlu berdiri :)


dan yang best..jumpa van pink ni lagi. kami beli ice blended. RM 5 setiap satu.
nak beli cupcakes tapi macam kenyang lagi time tu. baru lepas makan kat Umai Cafe .


iced blended vanilla

iced blended choc + oreo

ok tu jea la citer weekend kami.
byee

10 comments:

  1. menarik..tak tau plak ade ni kat putrajaya..

    ice blended tu mengancam..

    ReplyDelete
  2. Bestnya weekend kak. Sy punya weekend blur2 xtahu g mana. Huhuhu.

    ReplyDelete
  3. Nape tak ajak sama? Hihi

    Seronok kalau prgi majlis macam ni dgn kehadiran tamunya tak ramai...lebih penghayatan nak tgk persembahan

    ReplyDelete
  4. Santai berhibur di hari minggu ye nik..

    ReplyDelete
  5. em sedapnya ice blended tu... yummy!

    ReplyDelete
  6. beshnye...hari minggu ada program camni...

    ReplyDelete
  7. iced blended choc + oreo terliur......

    ReplyDelete
  8. memang santai habes tempat ni, baru la syiok dengar orang nyanyi2, tak payah nak bersesak2.

    ReplyDelete
  9. bestnya bersantai. comel je cookies wagon tu. huhu..

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^