Monday, April 8, 2013

Birthday Mama Mertua


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

8 April..hari ni birthday Mama Mertua nik, ibu kandung en hubby
birthday yang ke 51 tahun.
Selamat hari lahir Mama!
semoga ALLAH panjangkan usia Mama, sentiasa sihat, bahagia, di murahkan rezeki
dan sentiasa mendapat perlindungan NYA
terima kasih kerana melahirkan suami saya walaupun Mama tak menjaga dia 

pada yang tak tahu, hubby terpisah dengan Mama dia sejak lahir.4 bulan lalu baru kami dapat jumpa. walaupun dah hampir ber putus asa sebenarnya. tapi Allah tahu niat kami ikhlas, Allah permudahkan urusan kami.Allah sebaik-baik perancang.

selain dapat jumpa anak kandung, Mama dapat pakej skali jumpa menantu. sorry kalau nik bukan menantu pilihan tapi nak wat macam mana kan.Mama jumpa anak Mama ni masa dia dah kwen..redha jea la Mama yea. muehehe
nak jadi menantu Mama jugak? Mama ada lagi 3 anak bujang..hahaha
kalau hubby nik baca ni, mesti dia akan cakap.dia pun ada 3 lagi kosong * ehemm..lempang nak..huhu

nik sentiasa doa moga family kita kekal bahagia sampai ke Syurga
selamat hari lahir Mama!
we love you...mmuahhh

19 comments:

  1. Mesti happy bila dapat jumpa ibu kandung kan. Apa2pun. Semoga mana mertua kak ni sihat dan hdup dberkati

    ReplyDelete
  2. Selamat hari lahir makcik. Muda lagi makcik ni. Beza 10 tahun dgn mak sy.

    ReplyDelete
  3. hehe lucu la ayat nik tu... :P anyway happy birthday mama mentua nik!

    ReplyDelete
  4. sweet ja tgk kak nik dan mak mertua ;)

    ReplyDelete
  5. 3kosong? hehehe kira muda lagi la mama. ada anak bujang lagi

    ReplyDelete
  6. wah muda lg mama mertua nik... Alhamdulillah dapat jumpa semula.... ish jgn kata bukan menantu pilihan,..kalau dia sayang anak dia,..dia pun sayang menantu dia juga..

    ReplyDelete
  7. ohh..sweett..semoga ikatan korang semakin erat dan mesra..

    hepi besday makcik!

    ReplyDelete
  8. owh...betul nik.harus berterima kasih,walaupun tidak dapat menjaga dan membesarkan..syurga tetap di bawah tapak kaki ibu atas susah payah mengandung dan melahirkan..

    alhamdulillah da ke temu semula..mesti syahdukan ketika itu

    happy birthday buat mama mentua nik.moga bahagia selalu

    ReplyDelete
  9. hem, nice pict :)
    happy birthday buat mama mertuanya nik

    *semoga berkah usianya, sehat sentiasa* amin

    ReplyDelete
  10. happy belated birthday, buat ibu mertua nik ros...

    p/s : tetiba terinagt cerita p.ramlee, ibu mertuaku.. hehehe

    ReplyDelete
  11. Nik patut pun macam canggung gitu bila bergambar berdua haha...macam malu malu kucing!

    ReplyDelete
  12. Happy Birthday MamainLaw Nik.
    Hahaha banyak lagi kekosongan untuk calon menantu.

    ReplyDelete
  13. hepy beday utk MIL kak nik... moga hubungan kak nik dan MIL makin mesra! hehehehe....

    ReplyDelete
  14. wahhh kiranya jejak kasih la ni. happy birthday mama mertua nik. hehe..

    ReplyDelete
  15. moga bahagia hingga ke syurga Nik.. :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^