Thursday, April 4, 2013

bosan menunggu


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

urghhh..bosan giler kat opis ni
dengan aircond kat bilik tak berfungsi.. macam mana la hubby boleh tahan kerja cam gini lebih seminggu.ni nasib baik hujan. sejuk la skit
tapi hati pulak panas, dah siap satu, nanti orang opis call suh buat itu suh buat ini
dah la dia sorang jea buat semua kerja. 5-6 pc nak kena setel.sabar jea la kan.tu jea la yang mampu :)
semua orang kat opis ni, datang jea mesti tanya.tak siap lagi? aik tak balik-balik lagi..hahaha
punya la lama en hubby kat sini sampai semua orang pelik..
iolss pakai baju kurung ini hari, ramai pulak yang tanya pekerja baru ker..muehehe

24 comments:

  1. org tanya sebab tgk warna baju nik dgn husband sama..hehe

    ReplyDelete
  2. kaknik isteri yg solehah =)) hihihi

    ReplyDelete
  3. Bestnyaaaa.boleh ikut hubby p mana2
    Huuuuu....

    ReplyDelete
  4. bolehla tu jadi assistant hubby nik. hehe..

    ReplyDelete
  5. hehehe, kak nik tak ckp yg kak ni SU hubby kak nik. lewls *tak lawak pun*

    ReplyDelete
  6. amboi nik...skodeng kerje hubby ker? hehe...sian hubby, wife ikut sekali ke ofis, terpaksa control rajin :)

    ReplyDelete
  7. WAHHHH .. SBLUM BCE AYAT AKAK TU KN .. DEQ INGT AKAK DA KEJE BLIK TD

    ReplyDelete
  8. Pekerja baru la kot, secretary gitew. hihi

    ReplyDelete
  9. nens pon kalo tggu hubby buat kerja naik mengantuk rs..rela antar g shopping mall..pas dh setel keje mai amek balik..hehe

    ReplyDelete
  10. tuler dia nampak sangat keboringannyer.. nasib si dia ada kot idak lagiler boringkan..

    ReplyDelete
  11. hehe..chumel je..
    ya saya pekerja baru,boleh saya bantu =p

    ReplyDelete
  12. kena setting semua pc tu ke? byk jgk

    ReplyDelete
  13. baju kurung nampak manis je..:)

    ReplyDelete
  14. hubby kak nik kena baiki komputer lak ker? bukan dia keje nun dilaut ke? heee! btw, comel kaknik berbaju kurung. nampak ayu! (^_^)

    ReplyDelete
  15. Wuuu rajin nya kak Nik teman suami.. Sabar je lah ye kak hihihi..nak jadi pekerja baru pun sempat tu :D

    ReplyDelete
  16. Ohh Nik, bestnya dapat teman En Hubby yek... :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^