Monday, April 15, 2013

Cek Nuffnang Dah Sampai


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

Alhamdulillah. cek nuffnang dah sampai. 
tak banyak pun jumlahnya. blogger suam-suam kuku jea kan. bukan blogger popular macam uolss.
ni pun bertahun kumpul baru dapat jumlah gini.
senyum sampai telinga  ^___^ ..pasni boleh beli baju kerja.eh!! hehe
apa pun thanks Nuffnang

20 comments:

  1. wahhh...ok ler tuh..makneng lom merasa lg tau...

    ReplyDelete
  2. wah tahniah tau sis!huhu dh lama blogging tp blm tau lagi teknik nk dpt income dr nuff huwaaa.....

    ReplyDelete
  3. waaaa , boleh belanja Faie ni . Kihkihkih , maaf , gurau saja .

    ReplyDelete
  4. Oh tahniah sbb dh dptkeje baru..bila mula?

    ReplyDelete
  5. Yay tahniah Cik Nik, Alhamdulillah rezeki kan, takder la klik kilk keypad sia2, ada jugak hasilnya. Eh beli baju kerja? Should I congrats u? ;);)

    ReplyDelete
  6. wahhh... hehehe. boleh beli sunblock dua ketul :)

    ReplyDelete
  7. wahhh boleh belanja cikna ni. huhu..

    ReplyDelete
  8. tahniah nik! wah beshnye dapat duit...

    ReplyDelete
  9. yong punya nuffnang ritu dpt juga dlm rm300


    bole buat duit tukar tayar kete

    ReplyDelete
  10. fuhh...ni bukan blogger suam2 kuku kak...
    yang suam2 kuku macam nory ni, langsung tak pernah cash out Nuffnang...hikhikhik

    ReplyDelete
  11. rezeki ni nik...bila la nak merasa sama ni..

    ReplyDelete
  12. Wah bestnya bole beli baju sepasang dah ni....gatal pula tangan nak cash in kan...hehe

    ReplyDelete
  13. Tahniah...akak punya ciput je..x pernah cash lagi

    ReplyDelete
  14. bestnyaaaa, belanja nadia pleasee :p

    ReplyDelete
  15. wahhh, bnyk tu :3 . Congrats kak nik.

    ReplyDelete
  16. at least ada Nik, saya punya dari dulu sampai le ni..0

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^