Wednesday, April 3, 2013

check in balik


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

huwaaa...ingatkan semalam last. dah siap check out pun.
tapi terpaksa extend lagi sehari.check in balik kat Hotel Selesa ni..huhu
internet kat opis down. so kerja hubby memang tak boleh nak di siapkan. sian tengok hubby.dah seminggu kerja macam orang giler.badan penat otak lagi penat.
sepatutnya berdua dengan kawan dia, tapi kawan senior dia di paksa balik
malas nak cakap apa-apa, terlebih cakap kan di kata tak bersyukur pulakkan * wink wink

sempat la teman en hubby ke opis sekejab.
kami kembali menginap di sini.

alahai katil..sabar jea la.huhu
harap ni last day la yea. tak sanggup dah nak check in balik. kalau kena extend lagi , memang confirm la kena balik rumah mertua nak basuh baju nanti ni.ngehngehngeh

10 comments:

  1. wah.. bestnya ada isteri yang setia menemani...

    ReplyDelete
  2. Nina suka bab check in ni sb boleh tido dlm aircond. Agagagaga... kt umah xd aircond. Jehehee

    ReplyDelete
  3. oklah tu kan ke best tido hotel....hehe

    ReplyDelete
  4. takpe bukan selalu pun kan nik hihi

    ReplyDelete
  5. ok lah tu Nik, sambil menyelam minum air... honey moon lagi gitu... :)

    ReplyDelete
  6. ala..tak perlu basuh baju2 itu, gi jer shopping. *menghasut sangat.

    ReplyDelete
  7. alahai kesiannya. byk keje hubby kena buat. kesian dia jugak.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^