Tuesday, April 16, 2013

Drama Sedetik Cinta Full Episod (Tamat)


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

gini la bila dah jadi domestic engineer aka housewife. macam- macam drama iolss duk layan.
Drama Keluarga Iskandar yang duk tayang kat Astro ntah brapa kali pun still gak layan. citer tu best.
skarang ni lak tengah layan drama Sedetik Cinta. suka tengok Hanez Suraya :)




Sinopsis Drama Sedetik Cinta
Sedetik Cinta mengisahkan pengorbanan seorang adik, Emilia (Hanez Suraya) yang terpaksa berkahwin dengan kekasih kakaknya, Hakimi (Awal Ashaari). Ia bagi menyelamatkan maruah keluarga selepas kakaknya, Alisya (Tunku Hanis), nekad lari dari rumah sehari sebelum majlis pernikahan meretawaran menjadi model antarabangsa.

Walaupun menyintai Fuad, rakan sekolahnya, Emilia terpaksa akur apabila Hakimi bersedia menerimanya sebagai ganti Alisya.

Tanpa diketahui sesiapa, Hakimi sedia menerima Emilia selepas bapa Emilia, Taufik, bersedia menyerahkan separuh daripada hartanya jika Hakimi sanggup berkahwin dengan Emilia dan berjanji tidak akan menceraikannya.

Bagaimanapun kerana rasa terhina dengan sikap Alisya, Hakimi menjadikan Emilia sebagai tempat dia melepaskan dendam dan marahnya kepada Alisya hingga kehidupan Emilia penuh dengan penderitaan.
Pelakon Sedetik Cinta: Awal Ashaari, Hanez Suraya, Tunku Hanis, Ridzuan Hashim, Khaty Azean, Zulkifli Ismail, Rosnah Johari, Sofian Bujang, Fizz Fairuz, Zarynn Min, Nor Albaniah, Rahim Kidol, Puteri Fatin, Qazem Nor.

boleh tonton online kat sini

OST Sedetik Cinta
Bukan Dia Tapi Aku - Judika


-TAMAT-

10 comments:

  1. nory selalu terlepas nak tgk citer ni..
    pasni senang lah nak tengok balik episod2 yang terlepas..
    heheh..

    ReplyDelete
  2. Bila lagi nak dapat peluang menghayati semua cerita di tv nik. Masa inilah.. bila dah balik kerja tak ada peluang lagi..

    ReplyDelete
  3. kak nikk, check email cepattt. :)
    urgentttt

    ReplyDelete
  4. ada tengok sikit-sikit, tapi part awal-awal, memang tak minat sangat.. heheheheh

    ReplyDelete
  5. seronoknya lah hai. cikna tak sempat nak layan drama2 ni. cuma kdg2 tengok jgk citer sebenarnya saya isteri dia. mcm best. citer ni tak sempat nengok. huhu..

    ReplyDelete
  6. Macam menarik citer ni, boleh la layan nnt. Kelabu dah mata duk marathon running man sepanjang hari, need some malay dose now. hehe

    ReplyDelete
  7. tu dia aih... mentang2 banyak waktu dia.. :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^