Saturday, April 13, 2013

(Gambar) Anak Lee Chong Wei dan Woo Meng Choi


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

Tahniah, Datuk Lee Chong Wei dan Datin Wong Mew Choo
 diatas kelahiran bayi sulung mereka pada 12 April 2013. dapat baby boy
say hai to Kingston Lee
mak dan ayah jaguh badminton ,
so tak mustahil suatu hari nanti anak jadi jaguh badminton jugak kan :)

12 comments:

  1. Wellcoming Kingston, ya another jaguh to be.

    ReplyDelete
  2. Wah....dah dapat baby ye... Mesti comel tu... Bestnya...tahniah kpd chong wei n isteri

    ReplyDelete
  3. jom join ga kina lebih dari 50 hadiah menarik menanti......

    ReplyDelete
  4. ni kira mcm family "anak-anak sidek" la ni... hehehe

    ReplyDelete
  5. Tak mustahil kan ;) Say hi to baby..

    ReplyDelete
  6. Lahir bakal jaguh badminton ;)

    ReplyDelete
  7. okay fine.saya taktau pun bila isteri dia mengandung.tahu-tahu,dah dapat baby.hoho

    ReplyDelete
  8. bakal juara badminton dunia ni. ;)

    ReplyDelete
  9. kalau dilatih dari kecik tak mustahil boleh jadi juara dunia satu hari nanti....hehe

    ReplyDelete
  10. sehebat mak pak dia ni nanti... :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^