Monday, April 15, 2013

(gambar) bayi lelaki Fasha Sandha


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

congratulation Fasha Sandha dan family.
Fasha Sandha telah selamat melahirkan bayi lelaki pada jam 9.21 pagi tadi di Prince Court Medical Centre, KL
 We Love Fasha Sandha, dah upload pic sweet moment Fasha ni
Fasha Sandha
alahai baby, naper la awak ni comel sangat :)
Alhamdulillah
semoga menjadi anak yang soleh, pintar dan dapat membanggakan kedua Ibu Ayah.. Amin
sekali lagi tahniah buat Fasha Sandha dan Rizal Ashram Ramli diatas kehadiran ahli baru.

psttt!!!
tengah tunggu berita gembira dari sepupu, isteri sepupu dah masuk ward Hospital Tunku Anis, Pasir Puteh pagi tadi. moga selamat bersalin dan di permudahkan semua urusan.

12 comments:

  1. finally...alhamdulillah...happy for them... for their new bundle of joy...

    ReplyDelete
  2. tahniah Fasha...
    syoknyer dapat baby...
    comeyy lak tu..

    ReplyDelete
  3. wah..dah bergelar ibu yer fasha sandha...tahniah untuk mereka :)

    ReplyDelete
  4. Congrats to FS and family.. comel sangat baby nyer.

    ANd moga sedara Nik selamat menyambut ahli terbaru ;)

    ReplyDelete
  5. musim baby boy kan. semuanya boy. huhu..

    ReplyDelete
  6. baby kazen nik pon boy ke? semoga selamat semuanya. ;)

    ReplyDelete
  7. dah ada ahli baru.. moga bertambah2lah bahagianya..

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^