Friday, April 5, 2013

(gambar) Majlis Akikah & Cukur Jambul Redza Syah Irfhan


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

Majlis Cukur Jambul Redza Shah Irfhan, anak Irma Hasmie dan Redza Shah Azmeer.
jom layan gambar dari Titian Songo Studio.


Alhamdulillah..Barakallah..semoga menjadi anak yang soleh yang membanggakan kedua ibu bapa
dan semoga kehadiran Irfhan lebih mengeratkan lagi kasih sayang dan kebahagiaan mereka. 

sumber gambar :

11 comments:

  1. comel gilaaaa irfhannnn. huhuhu gewaaamm tgk >.<

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah comel nyer Irfhan. Tak puas kan tengok satu famiy ni, sejuk jer mata.

    Pssttt, yups its the same girl in picture ;);) bravo, Nik sangat prihatin, ni yg buat lagi sayang ni heheh.

    ReplyDelete
  3. gambar mereka jelas menunjukkan betapa bhagianya mereka..

    ReplyDelete
  4. bahagia je tengok diorang tu.

    ReplyDelete
  5. mesti hensem mcm ayah dia jgk nnti.

    ReplyDelete
  6. bahagia tengok irma, harap-harap takda problem macam artis-artis lain la.mudah-mudahan...

    ReplyDelete
  7. Subhanallah, comelnya dia itu...

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^