Sunday, April 21, 2013

(gambar) Nora Danish melawat baby Fasha Sandha


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

benda baik harus di sebarkan  ^__^
Alhamdulillah..sangat-sangat happy dengan berita ni
gambar di ambil dari instagram Nora Danish
sama-sama doakan agar hubungan baik ini akan terus berkekalan antara mereka
 let's forget and forgive.semuanya dah tertulis di luh mahfuz

rayqal jumpa rayfal

psttt!!!
dah dah la banding kan kedua-dua mereka ni. masing-masing dah ada life sendiri
masing-masing punya kecantikan tersendiri. doa yang baik baik saja untuk mereka berdua.

15 comments:

  1. Sweetness. Kita yang tak berkaitan pun boleh senyum lebar tengok dornag brdua baik gini kan, laki dia mesti lagi lebar senyum nya. Wish them all the best :D

    ReplyDelete
  2. so sweet. tak yah gaduh2 benda yg lepas kan. ;)

    ReplyDelete
  3. belajar terima kenyataan & memaafkan serta redha dgn suratan..kt akan memperolehi ketenangan hati...
    in shaa allah

    ReplyDelete
  4. slowly berbaik la kan..sebab anak dorang pun adik beradik jgk sbb bapak yg sama...

    ReplyDelete
  5. cool..ziarah menziarahi kan bagusss

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah... buang yg keruh amik yg jernih kan...

    ReplyDelete
  7. wah nora danish nampak comel dalam gambar ni...hihi :P

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^