Monday, April 1, 2013

Johor | Hotel Selesa, Pasir Gudang


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

kali ni bersiaran langsung dari Hotel Selesa, Pasir Gudang Johor Bharu
hubby kena extend kerja sampai selasa. so harus pindah ke hotel yang lebih dekat. dalam 5 minit jea kat tempat kerja hubby. so kali ni hubby boleh balik untuk kami keluar makan tengah hari sama - sama
 
Hotel Selesa ni just biasa-biasa jea.. layan la gambar yang sempat di snap
tv pesen lama, still ada astro. ok la kan.

bilik air yang sedikit sempit

menu kat sini mahal jugek la
minuman paling murah rm 10. makanan paling murah rm 17 * murah sangat kan
mula-mula masuk bilik dah berbau pelik . ntah bau apa ntah. maybe air freshner dia kot.
tak suka. bau sangat la menusuk hidung.huhu..dekat lif bau wangi pulak. 

WiFi free untuk 1 jam jea. lepas tu kena bayar. duk 3 hari 2 malam pun tak dapat WiFi free? lagi bagus hotel bajet yang nik duduk dulu. hotel bajet boleh bagi WiFi free, naper hotel yang nampak gah kat luar tak boleh nak bagi free??? tapi tak pe la.rm 5 untuk 24 jam internet.kira mampu bayar lagi la. 
line ok la. cuma tak ada la laju sangat kan. nak bukak you tube tu tersekat - sekat jugak la

banyak complain lak kan.dah la duduk free
sebab duduk free la iolss relax jea, kalau bayar geram jugak la.hahaha
hak mereview hak kami  ^__^

Hotel Selesa Pasir Gudang  
Jalan Bandar, Pasir Gudang, 
81700  Johor Bahru, Malaysia 



21 comments:

  1. sy dulu stay kat hotel selesa kat JB. sama je. wah follow hubby outstation ek. syoknye. leh jalan jalan.

    ReplyDelete
  2. hehehe..okey la kan sakat2 nk tdo..janji selesa..walopon agak2 old fashion..tp..janji free!..hehe

    ReplyDelete
  3. jnji dpt spent time ngn hubby tu kak=)

    ReplyDelete
  4. setuju tu nik, kebanyakan hotel yang gah-gah, kedekut wifi, yang murah-murah pulak wifi percuma dalam bilik..dekat lif memang selalu bau wangi nik, biasalah kan...ada tuttt...di situ, hehe...seram tak?

    ReplyDelete
  5. nmpk selesa betul hotel selesa tu..hehe
    tapi mknn sgt mahal lah. harga air paling murah rm10?????air apa tu? huh! baik bancuh sendiri kat bilik

    ReplyDelete
  6. Wah, singgah Batu Pahat jom :D

    ReplyDelete
  7. owh..hotel nie mmg xsesuai utk travel..nie jns hotel yg charge service..huhu

    ReplyDelete
  8. Wawa. Ada jugak cm tu ek. Sejam je free pehtu kena bur. Hurm.hurm

    ReplyDelete
  9. macam lagi best hotel yg nik mula2 stay tu kan..

    ReplyDelete
  10. hotel nie dikk di mana2 punn memang selesa kan ;)
    puas hati ;)

    ReplyDelete
  11. hehhee. customer always right. ehh,
    nmpk pantulan imej kat nik dekat tv. ahaks..

    ReplyDelete
  12. wah bertukar hotel pulak... owh..ddk free..kalau bayar hangin gak laa sbb wifi camtu kan..hihi

    ReplyDelete
  13. sejam je free... tak berbaloinya nik... apa salahnya bg free terus kan

    ReplyDelete
  14. yang penting selesa. itu yg pelik hotel2 ni, even mamak pun kasi wifi free kan.

    ReplyDelete
  15. salam nik
    Lawatan malam tirana aduka .pekabar nik?

    ReplyDelete
  16. wah boleh pulak main kira jam wifi dia tu....kalau boleh tolak masa offline takpe la jugak kan...hihi

    ReplyDelete
  17. mmg sesuai dgn nama dia "Hotel Selesa"...memang nampak keselesaan nya walau dari gambar...hehe...

    wahhh akak bestnya honeymoon sakan...hehe

    ReplyDelete
  18. wahhh jenjalan ke johor sambil follow hubby keje, best lerrr! ok jer hotel tu, comel!

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^