Monday, April 1, 2013

Lawak Ke Der 2 (2013)


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

bosan tunggu en hubby balik kerja. terlayan Lawak Ke Der 2. tengok online jea
Harith Iskandar paling kelakar dalam Lawak ke Der 2. sama la macam Lawak ke Der pertama dulu. terbaik la  Harith stand up comedy

ayat best Harith
women is more intelligent than man
when a woman said nothing , it means everything WRONG
nak tengok video penuh Lawak ke Der 2 boleh ke link SINI


14 comments:

  1. Dalam maksud harith tu. Nina kurang dapat tangkap ap y tersirat tu. Huuuu

    ReplyDelete
  2. xjumpe pon dlm utube...huhu

    ReplyDelete
  3. Hehhe thanks Nik for sharing this. Lepak lama sikit la sini layan video hehhee.

    ReplyDelete
  4. nak tengok.. dah lama cari. hehe..

    ReplyDelete
  5. thanks for sharing nik, taktau pun dah ada lawak ke der 2...baru lepas layan bola, layan lawak ke der pulok, hehe...

    ReplyDelete
  6. Akak pun ada tengok juga program ni sabtu hari tu.. Mmg tak kering gusi , tambahan pula tengok beramai2..

    ReplyDelete
  7. akk x pernah tgk lawak ke der nie .. x tahu kenapa huhuh

    ReplyDelete
  8. harith iskandar ni mmg kelakar. dia salah seorang pelawak yg sgt best kat malaysia ni

    ReplyDelete
  9. lawak ker der kalau yang satu tu memang best.. nak tengok gak yang ke duani... memang suka si haritz....

    ReplyDelete
  10. wah terhibur juga kan dok seserang layan komedi...enjoyzzzzzzz

    ReplyDelete
  11. haah best citer ni...
    nory pon tgk dr youtube...
    Abi terkekek2 ketawa time Harith Iskandar tu...
    kelakarrr..

    ReplyDelete
  12. thanks share kak nik. dah lama cari ni :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^