Tuesday, April 9, 2013

MasterChef Selebriti Malaysia 2



Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers


wee..wee...seronok
rancangan yang di tunggu - tunggu sudah tiba..muehehe
tak sabar nak tengok gelagat diorang memasak.sah meletop dan kecoh rancangan MasterChef kali ni  
Seramai 19 selebriti tanah air akan berentap di MasterChef Selebriti Malaysia musim kedua yang akan mula bersiaran di Astro Ria (saluran 104) dan Mustika HD (saluran 134) pada 20 April ini.

Kesemua 19 selebriti tersebut adalah Afiq Muiz, Datuk Aznil Hj. Nawawi, Cat Farish, Celina, Enot, Kenchana Devi, Keros Nazri, Lydiawati, Michael Ang, Norish Karman, Radhi OAG, Rozita Che Wan, Sabhi Sadhi, Sathia, Sharifah Shahora, Syanie, Syura, Yahya Yassin dan Zain Saidin.
sumber : Murai
dulu sokong Soo Wincci masa Master Chef musim pertama
kali ni nik sokong Chef Adu, Chef Joe and Chef Zubir jea la..hehe

12 comments:

  1. Wah sekapel tu ada jugak. confirm meriah ni MCM.

    ReplyDelete
  2. @Nastyna

    memang akan meriah la nnt tu. tambah lagi ramai lak pelawak dalam masterchef kali ni. confirm meriah dan kecoh

    naper dah tak boleh nak bukak blog. private dah.sedih kita. saje nak bagi cik nik rindu jj lama2 yea..hehe

    ReplyDelete
  3. Akak sokong datuk aznil...hehe

    ReplyDelete
  4. terangkat laa dpur master chef tu nnti. kihkih :D

    ReplyDelete
  5. Ala sorry Aunty Nik, private untuk sementara waktu :D:D nak bertendang kejap hihihi.

    ReplyDelete
  6. kena tengok dulu baru tau nak sokong sape. hehehe..

    ReplyDelete
  7. apeeeeee????
    cik ta masukkk? wajib tengok ni! bukan sebab admire dia :P
    tapi sebab nak tengok skill masak dia. hewhewww

    ReplyDelete
  8. xleh tgk...astro dh potong... tgk online ler kalau ada nnt

    ReplyDelete
  9. tak penah tangok lagi yg musim 1 tu.. sp Insya allah akan ikuti ini. :)

    ReplyDelete
  10. Uihh bestnyer semua artis ni...
    Maaf lama xjenguk blog nik :(

    ReplyDelete
  11. jaa kena layan kat you tube je laa,,,, jaa tadak astro...huuuuu!

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org