Sunday, April 7, 2013

Muhammad Haidar pesakit kanser mata


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers
Muhammad Haidar Bin Zahidi di lahirkan pada 3 Januari 2013 merupakan bayi comel yang dilahirkan normal. Menurut bapanya Zahidi Azhar, anaknya menghidap kanser mata di mana mata sebelah kanan tidak boleh lagi digunakan terpaksa di buang melalui pembedahan manakala mata kiri kini telah menghampiri stage 3 kanser.

Bapanya memohon semua warga Malaysia yang prihatin berdoa agar anaknya cepat sembuh bagi menghadapi kimoterapi pada 1/5/2013 ini di Hospital Kuala Lumpur .
Bantuan boleh disalurkan ke akaun:

En Zahidi Azhar : CIMB 0722-0015302-529
Pn Norhayati Samsudin : Maybank 1571 3969 5983

Untuk maklumat lanjut boleh hubungi En Zahidi di 012-5574577

Alamat: 279-5-7, Lorong Tampin, 10150 Georgetown, Penang.

Page FB:  Tabung Haidar

gambar terbaru adik Muhammad Haidar bersama Farah AF2

pstt!!
sesiapa yang ada rezeki lebih boleh la menderma yea.

7 comments:

  1. Ya Allah..sembuhkanlah sakit adik Muhammad Haidar

    ReplyDelete
  2. semoga ibu dan keluarga nya tabah *sedih*

    Insyaallah....mudahan kita sama membantu

    ReplyDelete
  3. sedihnya,,
    smoga allah swt terus mlindunginya..
    sama2 kt bdoa smoga beliau cpt sembuh,,

    ReplyDelete
  4. Kesiannya. Kecik kecik dah di duga. Mcm mana leh jadi camtukan. Kuasa Allah swt.

    ReplyDelete
  5. Siannya....bahagian masing2 kan Nik

    ReplyDelete
  6. Poor u little guy, moga cepat sembuh.

    Teringat anak kawan En Suami, masa dia 4 tahun disahkan kanser mata dan kena buang mata tu, so sekarang dia pakai mata guli dan dah berusia 6 tahun pun dan alhamdulillah kesihatannya baik2 sahaja sekarang ni.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^