Thursday, April 25, 2013

opis baru


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

bila dah kerja ni, rindu pulak kat kawan opis lama. kat tempat baru tak jumpa lagi kawan yang btol2 serasi.maybe baru seminggu jea kerja kan. rindu nak sarapan kat kedai makan sebelum masuk opis. rindu nak makan kat kedai mamak sebelum balik dari kerja. rindu nak window shopping dan borak lama-lama. huhuhu

nak tahu tempat paling nik suka kat opis baru. nik suka pantry..huahuahua
luas pantry nyer. selalu kalau sampai awal ke opis. duk lepak kat pantry dulu sebelum masuk opis.
pantry kat tingkat 2.opis tingkat 3. 
selalu kalau rehat nik jarang makan kat luar.nik tapau pastu makan kat pantry jea.lagi best sebab ada aircond.ngehngehngeh..makanan kat sini tak semurah kat opis lama.tak banyak pilihan makanan pun.
tiap-tiap hari makan tempe. tu jea yang murah  ^____^

kat sini rehat 1 jam. just untuk makan. so kalau nak solat boleh curi masa bekerja. boss tak kisah.seronok kan. surau pun dah di sediakan kat dalam opis ni. selesa sangat.

dan yeayyy...esok dah jumaat. so esok saja la iolss balas komen semua. esok nak blogwalking sampai lebam.
k bye.


20 comments:

  1. pantry dah macam meeting room. hehe.. nanti lama2 ada la kawan yg sekepala tu. ;)

    ReplyDelete
  2. nak tengok gambar ofis plak. pentri sudah.. hehe besar dan mewah pantrinya..

    ReplyDelete
  3. luasnya pantry ofis akak. bersih lak tu, mesti syok melepak lama2 kat situ kan?

    ReplyDelete
  4. Seronoknya akk dah kerja...

    wia saja belum dapt2 kerja T_T

    blh bagi tips kak? :)

    ReplyDelete
  5. Pantry melambangkan kemantapan office, wah gitu. haaha pantry mmg penting tau, kami dulu suka sangat mengular kat pantry, even tak sebesar dan secantik kat office Nik ni.

    ReplyDelete
  6. nampak agak luas jgak la pantry tu...

    ReplyDelete
  7. salam nik
    semoga nik happ kat tempat kerja yg baru :)

    ReplyDelete
  8. Kemasnya pantri... kalaulah kat srkolah ada pantri mcm ni ; (

    ReplyDelete
  9. uit.. luasnya pantry..
    ble main kejar2.. huhuhu

    ReplyDelete
  10. Nik, situ kan banyak kedai makan...kdg2 akak suka gak gi cari makan kat ctu tapi mmg mahal la ckit...

    ReplyDelete
  11. mang luas pun pantry dia... mana meja nik keja?

    ReplyDelete
  12. aah luas dik ..
    wahhh tmpt kerja baru ye dik

    gud luck tau ..
    akak pun dah mula biasakan dgn workstation baru ;)

    ReplyDelete
  13. Salam sister..jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley utk melihat shawl dan tudung dari HV collection. Promosi sempena pembukaan blog ini sedang diadakan sehingga 30 mei 2013. Stok terhad. Jangan lupa follow ye..

    Terima kasih.
    ~Hijab valley~
    http://hijab-valley.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. kalau selesa macam ni,nak kerja pun seronokkan...tempat makan sangat selesa...

    ReplyDelete
  15. Luasnye pantry... Seronok sikit nk bergosip sambil mkn.. Hihihihi...

    ReplyDelete
  16. wahh, cantiknya pantry opis kak nik. luas sangat.. :3

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^