Wednesday, April 3, 2013

Pengumuman Pembubaran Parlimen Malaysia | 3 April 2013



Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

finally... , parlimen dah bubar
laksanakan tanggungjawab mu rakyat MALAYSIA . mengundi demi masa depan MALAYSIA
saya pilih mengundi :)

nak share jawapan dari Prof. Dr. Muhaya mengapa perlu mengundi?

yeayyyy..tak sabar nak balik kampung
^___^

12 comments:

  1. alamakkk nory tak daftar lagi...
    so, takleh mengundi..
    hehe

    ReplyDelete
  2. Undi jgn tak undi nik!! kakak pun undi tapi kampung kakak tak jauh pun dari tempat tinggal kakak sekarang nie...

    ReplyDelete
  3. baru dapat slip kertas semakan nama tadi...ada org hantar

    ReplyDelete
  4. hehhehe, sama2laa kte mengundi :)

    ReplyDelete
  5. Pyka tak boleh mngundi lg tak cukup umo . Hehehe .

    ReplyDelete
  6. betul kata prof. Tapi sekarang ni remaja tak minat dgn politik sama dgn sy jgk. hehehe. Tak tahu kenapa. =,=

    ReplyDelete
  7. Nik, jgn lupa balik kelate mengundi yer.. :)

    ReplyDelete
  8. kat nik mengundi di bachok ke?

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^