Tuesday, April 2, 2013

Piala AFC 2013 | Kelantan 5-0 Da Nang


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

Kelantan main power tadi. tercungap-cungap kelab Da Nang dari Vietnam nak lawan.
nik tengok live kat tv 9. over sangat ayat-ayat pengulas bola tv9 ni, tapi tak pe yang penting kelakar kan. huhu..selain happy tengok bola. tersenyum jugak dengar kata-kata pengulas.haha
pengulas di studio , Azman Adnan pun best. orang pernah main bola, so kata-kata dia berdasarkan pengalaman, bukan ikut suka hati 


Kelate 5 vs Da Nang 0 

4' Dickson Wakaeme
6' Indra Putra
23' Faiz Subri
59' Dimitri Petratos
86' Badri Radzi (Piya)

Kedudukan terkini Kumpulan G
Alhamdulillah..jenero molek tido male ni..kikiki
pemain Kelantan sila jangan sombong ngan peminat lepas dah menang ni.orang nak ambik gambar jangan buat dunno jea..kang Kelantan jadi sebutan lagi.ngehngehngeeh.
( nanti ada la yang datang komen perlu ker mention ni, iolss jawab awal-awal.ikut suka hati gua la beb, ni blog gua..tak suka sila pangkah..wakaka)

esok kita sokong Selangor pulak.

9 comments:

  1. ooo nik peminat bola rupanya. ;)

    ReplyDelete
  2. Kelantan berkasi cemerlang malam ni...semoga terus cemerlang untuk perlawanan seterusnya..GKG!!

    Laporan Perlawanan: Kelantan 5-0 SHB Da Nang FC | Lima Bintang Lima Gol

    ReplyDelete
  3. salam nik ros
    Peminat bola erk.tak sangka .hehe

    ReplyDelete
  4. kunjungan perdana...d tunggu follow balikny ya :)

    ReplyDelete
  5. perghhh kelate kito. Kelata gomo kelate :D

    ReplyDelete
  6. owh saper tu yg eksen ngan fan tu? *kepohci jap.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^