Thursday, April 4, 2013

sarapan pagi di Old Town White Coffee


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

bersiaran langsung dari Johor Port. teman en hubby kat opis. harap-harap dapat balik arini. 
dah tak sanggup nak extend lagi. bosan dah..tapi padan ngan muka.sapa suh gedik nak ikut dulu kan.muehaha

sebelum tu isi perut dulu. kang lapo kang. dah sarapan baru ada tenaga nak menunggu en hubby buat kerja..ngehngehngeh
mulakan hari dengan menu sarapan yang sihat. ewah ewah.. sihat sangat la kan.
pagi - pagi dah minum ais. 
menu kami
Crunchy Sugar Hainan Toast
Kaya Butter Toast

Old Town Kopitiam telah pun mendapatkan pensijilan Halal dari Jakim.
boleh rujuk sendiri laman web Direktori Halal Malaysia yang di selenggara oleh JAKIM.

OLD TOWN KOPITIAM SDN BHD (TESCO MASAI)
(KOPITIAM ASIA PACIFIC SDN BHD) 
LOT 4, TESCO PTD 111515
Jalan Bayu 17, Bandar Seri Alam,
Masai
81750, Johor 

14 comments:

  1. Hi! lovely pictures. Suka sangat blog yg post-post gambar makanan. :-) Have a nice week ahead!

    ReplyDelete
  2. Saya suka milk shake kat old town white coffee nih! best sgt

    ReplyDelete
  3. takpe. demi suami tercintaa kan kak. heee :)

    ReplyDelete
  4. takpe. demi suami tercintaa kan kak. heee :)

    ReplyDelete
  5. takpe nik dpt temankan suami tercinta...mesti hubby nik rs semangat bl nik ada disisi.. kan

    ReplyDelete
  6. My fav lepak place for breakfast!
    Zahira suka makan roti capati ke apa wif rendang tu..best.and air coklat diaaaa hehehe

    ReplyDelete
  7. gambar makanan lagi. saje buat terliur kan. ;)

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah, old town dah sahkan Halal dah. Nanti boleh lgi makan kat sna dah tnpa ragu2. heheh :3

    ReplyDelete
  9. I was expecting nasi lemak. Ala.. dah bosan ker, gi la shopping ;);)

    ReplyDelete
  10. sedapnyee...
    saya kalu kat kopitiam,suka order telur separuh masak..haha (macam tak leh wat kat rumah je..kan =p)

    ReplyDelete
  11. kita dah penah sampai dah johor port ni.

    ReplyDelete
  12. oo kak nik ikut hubby kesana rupanya... so masih di johor lagi la skang ni ekk?

    ReplyDelete
  13. terliur lah pulak tengok roti tu.. biasa ok je.. tak rasa apa pun tengok roti.. :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^