Saturday, April 20, 2013

Senarai penuh calon PilihanRaya Umum ke-13


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

hari ini hari penamaan calon untuk PilihanRaya Umum ke-13 .meriah jea tengok . macam-macam gambar yang diorang share kat facebook. macam sambutan hari raya pun ada jugak ^__^

selamat berkempen kepada semua
berkempenlah dengan matang dan berakhlak. jangan di layan provokasi murahan
boleh semak nama-nama calon yang bertanding di kawasan masing-masing di SINI

sila click link senarai di bawah bagi mengetahui senarai calon mengikut negeri yang akan bertanding dalam PilihanRaya Umum ke-13

Johor
Kedah
Kelantan
Melaka
Negeri Sembilan
Pahang
Perak
Perlis
Pulau Pinang
Sabah
Sarawak
Selangor
Terengganu
Wilayah Persekutuan

pstt!!!
rasa macam tak dapat nak balik mengundi jea ni,.adik-adik semua nak cuti lama.akak dia memang susah la nak cuti lama.lagi-lagi baru jea start keje.huhu
kita tengok la macam mana nanti ni. ada rezeki dapat la balik mengundi :)




8 comments:

  1. Selamat mengundi ..kalau baliklah..

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan nik,

    zura pun blogger klate jugak, dh siap follow ur blog.. nanti senang2 visit my blog yerk.. TQ

    http://jalanjalan-makanmakan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. yg pnting try usaha spaya dapat mengundi.. tanggung jawab terhadap negara.. hehehe..tapi kalau dah x bleh sangat, x pe la.. hehhe

    ReplyDelete
  4. tahniah kepada semua yg tercalon. :)

    ReplyDelete
  5. balik la nik. rugi satu undi tau nik tak balik. hihi..

    ReplyDelete
  6. Balik jgn tak balik... Raya 5 tahun sekali

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^