Wednesday, April 17, 2013

Suku Akhir Kedua Piala FA 2013 | Kelantan vs Sarawak



Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

yeayyyy..Tahniah TRW
layak ke separuh akhir Piala FA 2013 apabila menewaskan Sarawak dengan agreget 4-1
kontroversi  jugak games kat sana coz terpaksa diberhentikan kerana balingan objek dari penyokong Sarawak. marah kat ref katanya.

hohoho..jumpa pasukan Terengganu kita di semi final
tapi yang penting kena sokong ke semua empat pasukan coz dalam family nik ada yang berasal dari 4 negeri ni. hubby orang Johor, anak saudara asal Pahang dan Terengganu dan nik of course la dari Kelantan kan.
korang sokong pasukan mana ???



Semi final Piala FA 2013:
Kelantan LWN Terengganu 25 Mei 2013 Sabtu (SSMIV KB)
Terengganu LWN Kelantan 28 Mei 2013 Selasa (SSINS KT)

Johor DT LWN Pahang 25 Mei 2013 Sabtu (STSDHH JB)
Pahang LWN Johor DT 28 Mei 2013 Selasa (SDM KUA)

pstt!!!
elok sangat aturannya, Kelate berjiran dengan Terengganu dan Terengganu berjiran dengan Pahang dan Pahang berjiran dengan Darul Takzim FC  ^__^


9 comments:

  1. Salam Nik...Tahniah ya dapat keje..bestnyaaaaa:)

    ReplyDelete
  2. pasukan hot kelantan dgn johor.hehe

    ReplyDelete
  3. oleh kerana , Selangor tak tersenarai...
    so, nory ikut kak nik lah, sokong team kelate...
    heheheh

    ReplyDelete
  4. jumpa jiran sebelah la nanti. hihi..

    ReplyDelete
  5. Oh, a TRW fan also? Me too!

    Gomo Klate Gomo! :D

    ReplyDelete
  6. semangat bola betul nik ye...bagus!

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^