Tuesday, April 16, 2013

syukur ya Allah


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

Alhamdulillah.sungguh tak dijangka.. hari jumaat lepas, pi interview,
isnin petang terima call dapat kerja .korang semua, sila happy untuk nik okey :)
dah dapat offer letter dari diorang. Khamis ni dah start kerja.

terima tawaran ni coz fikir dekat dengan rumah, 15- 20 minit jea dari rumah.
balik kerja malam pun tak risau sangat.gaji pun ok.
 siap ada elaun lagi. pastu kalau attendance setiap bulan penuh dapat lagi tambahan elaun* wink wink..Sabtu dan Ahad cuti * hoyeahhh
daripada duduk kat rumah mengemukkan badan yang tak boleh gemuk ni...baiklah keje, boleh jugak tambah duit simpanan kan
pekerja baru Medigene Sdn Bhd :)
macam mana la kat tempat baru ni nanti kan... hope semuanya akan okey.
Ya Allah, kau permudahkanlah segala urusanku.
moga dapat menjalankan tugas dengan baik dan dedikasi

psstt!!!
kita tengok brapa lama boleh bertahan (^_^) 
nanti kat blog ni korang akan dengar la nik mengadu sal kerja lak yea..ngehngehngeh
tak sabar nak merempit pi keje ni.vrommm vrommm..muehehe
bye uolss

22 comments:

  1. Wawawa. Baik2 merempit. Selamat mula bertugas yea . Keje rajin2. Hehe

    ReplyDelete
  2. Tahniah..selamat menabur bakti di tempat baru ni..

    ReplyDelete
  3. Tahniah nik!!!!! Alhamdulillah alhamdulillah :)

    medigine ni kat bandar puchong kan? hehe.

    ReplyDelete
  4. wah tahniah tau sis!work smart...saya pun tgu dua offer letter dr dua co.tapi tulah dua2 pun swasta,kan huhu.nk buat camner letih apply gov x dpt2.dh dpt offer letter br fkr yg mn lbh pro dari kontra :)

    ReplyDelete
  5. Tahniah..selamat bekerja..hari pertma mesti berdebar2 kan...

    ReplyDelete
  6. tahniah nik..dpt jgk exercise g kije yer..gud luck kat tempt baru ;)

    ReplyDelete
  7. wahhh tahniah nik. happy for you. selamat bekerja lah ye. hikhik..

    ReplyDelete
  8. Waaa seronoknyaa...alhamdulillah... tahniah nik... yg best part dlm elaun kalu attendance penuh! kalu gini nk cuti sabtu ahad pun xnak...wakakaka :D slmt berkerja nik~!

    ReplyDelete
  9. Tahniah nik..so dpt tak expected salary tu

    ReplyDelete
  10. Kami sudah sangka!! hahaha Tahniah Cik Nik, ALhamdulillah moga have a good time working there. Best nya dapat kerja balik, yer la hari2 kat umah pun bosan jugak kan. Congratulations again ;) Looking forward to your working experience there.

    ReplyDelete
  11. waahhh!!good luck! do ur best... smoga smua nye berjalan dgn baik.. :)

    ReplyDelete
  12. tahniah... rezki tu.. sng je dptnye :)

    ReplyDelete
  13. Wah, tahniah Nik!!! tumpang gembira untuk kamu :)

    ReplyDelete
  14. kak nikkkk, alaaaa
    nape lambat reply email nadia :P
    nadia baruu nak ajak kak nik join nadia event KLTA T____T

    ReplyDelete
  15. kt na ni dear..company ayu da gk order brg ngn medigene ni..hehe

    ReplyDelete
  16. tahniah kak Nik..
    selamat bekerja di tempat baru...
    gaji besar tak, meh rekemenkan nory sekali...
    hehehe

    ReplyDelete
  17. wow.. merempit tuu... selamat bekerja...

    ReplyDelete
  18. wah tahniah nik....best dapat keje yg dekat dgn rumah ni....

    ReplyDelete
  19. tahniah nik...alhamdulillah syukur kan... akhirnya dpt jugak keje kan...

    ReplyDelete
  20. tahniah ros....
    ros dok putra perdana ke??

    ReplyDelete
  21. Gud luck Nik.. kerja rajin2.. hehehe.. nanti dapat gaji jgn lupa open table ye... :)

    ReplyDelete
  22. tahniah ssi, selamat kembali bekerja yer...heee!

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^