Tuesday, April 23, 2013

tak sempat nak blogwalking


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

cepat sangat masa berlalu.. balik kerja dah penat,
tak sempat nak blogwalking kat blog kawan-kawan.hope korang faham ^__^ .
 akan di terjah nanti, cuma perlukan masa..huhu
tak suka terjah blog tangkap muat, semata-mata nak balas jejak yang korang tinggalkan. kalau boleh nik nak baca entry korang dari ayat pertama sampai last :)
kat opis lak rasa macam tak cukup tangan nak buat keje yang mana satu. muehaha
tak pe,slow2 kan. baru 4 hari kerja. kadang-kadang nik yang stress kan diri sendiri.
cuba bandingkan dengan orang yang dah keje 4 tahun kat situ. of course la dia buat keje cepat jea kan. 
lagi stress bila banyak pulak yang salah * tepuk dahi.. diorang tak marah pun tapi nik ni yang rasa macam ntah apa2 jea. dah fokus abis dah tu. boleh jugak silap.haishhh!

sorry yea..membebel lak yea.terpaksa korang baca bebelan iolsss
tahu ada jea yang tak baca.baca ayat mula dan last.pastu terus komen.
opsss!!! ngehngehngeh
k bye



11 comments:

  1. I baca "cepat" dan "ok bye" jer yang. Hehehee memang stress first few weeks kat tempat baru, tak biasa ngan sistem apa sumer kan. I dulu pun bnda senang tapi termangu2, bila dah lama2 siap ajar senior kat situ lagi (terlebih ajar I ni) hahaha. CIk Nik can do it ;) take ur time.

    ReplyDelete
  2. Mieya pon sibuk sampai takde masa nak blogwalking juga. huhu

    ReplyDelete
  3. baru 4 hari kerjakanm,,, belum biasakan diri lagitu lama2 nanti oklertu.. akak memahamimu...

    ReplyDelete
  4. xpe, nt ble free bley bw!
    mai pn ble masa free n line ok baru la bw..hee

    ReplyDelete
  5. slow2.. lame2 mahir la kan nik..

    ReplyDelete
  6. x pe.. harap2 nnti ahli farmasi kt tempat pha is keje mcm tu jugak.. tak mudah marah2 kalau pha is terbuat silap.. hehehe...

    ReplyDelete
  7. Slm..
    saya budak baru di dunia blog..
    do follow me please :)
    http://iniblogmaynisafarouk.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. kak nik, nadia baca sepatah2 ok :))

    ReplyDelete
  9. dahulukan mana yg penting dulu kak. ada masa bw laa.. sian akak mesti x sempat sbb dah ada job baru skrg kan.. btw, camana tmpat keje baru, ok ke kak?

    ReplyDelete
  10. sm cam yati jugak...klu nak BW takmo laju2... klu bley nak bls jejak tiap entri yang latest...

    ReplyDelete
  11. kadang2 tak ingat nak blogwalking..hehe..baru lagi dalam berblog ni..

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^