Wednesday, April 10, 2013

Tarikh Pilihan Raya Umum ke-13


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers


Penamaan Calon - 20 April 2013 (Sabtu)
Hari Mengundi Awal - 30 April 2013 (Selasa)
Hari Mengundi - 5 Mei 2013 (Ahad)

Selamat mengundi, buat pilihan yang bijak
yeay...dapat balik kampung :)


25 comments:

  1. sy first time nak mengundi ni..
    *excited* =D

    ReplyDelete
  2. buat pilihan yang bijak.. tu semua masa depan kita :)

    ReplyDelete
  3. selamat mengundi..

    akak pangkah apa kak??
    heheheh..

    ReplyDelete
  4. yeay~...boleh balik kampung :)

    ReplyDelete
  5. yeahhh. belom boleh mengundi lagi. hahha

    ReplyDelete
  6. marilah mari.. pergi mengundi.. huhu..

    ReplyDelete
  7. @Nadia Elena

    nik pun first time sebab dulu tak sempat nak balik kampung.

    ReplyDelete
  8. @boni kacak

    InsyaAllah, dah ada calon pilihan. harap ni pilihan yg btol.hehe

    ReplyDelete
  9. @Nory Zoulkefle

    thanks.
    nak guna jawapan biasa la. undi adalah rahsia.hahaha

    tapi tak ada la rahsia mana kalau kat fb sendiri..hohoho

    ReplyDelete
  10. @Orga

    tak sabar nak balik ni. lama pulak 5 mei ni..hehe

    ReplyDelete
  11. @MarnieyZ

    yeay.. tak pe la. tgk org undi jea la yea.kikiki

    ReplyDelete
  12. @Chic Na

    chic na. dah mcm lagu lak yea. jom mengundi :)

    ReplyDelete
  13. saya pilih mengundi! hihihi....

    ReplyDelete
  14. yeayyyyyy nadia pon boleh balik kampung jugakkkkkkk! :)

    ReplyDelete
  15. Hi Nik Ros, I was at Ashra's place nak check out noticed your callsign and busybody over.
    Wow, general elections soon?
    Should be very interesting this time....
    Have a nice day and keep a song in your heart.
    Lee.

    ReplyDelete
  16. apa mksd ari mengundi awal eh?huhu

    ReplyDelete
  17. tak sabar.. first time nak mengundi..

    salam kenal dari fifi..

    ReplyDelete
  18. selamat mengundi. buat pilihan terbaek :D

    ReplyDelete
  19. Xdpt lg ros mengundi,, xdaftar lg..hehhehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^