Friday, April 12, 2013

Thanks Orga


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

wallawehh...nik dapat keychain comel lagi
hari tu dapat keychain Penang dan kali ni dapat keychain Korea pulak

yang ni dari Orga , owner blog Skampung  
nak berkenalan dengan tuan blog boleh la klik kat gambar bawah ni.
tuan blog ni suka melancong, so banyak info tentang tempat - tempat menarik kat blog Orga. detail tau dia citer. yang lagi best, siap dengan bajet dan gambar - gambar awesome lagi. gambar real punya, bukan gambar super impose ..ngehngehngeh



senyum lebar nik bukak sampul surat tu.
Terima kasih banyak-banyak yea Orga. hehehe :) 


7 comments:

  1. wahhh, congrats kak nik dpt. Comel jeee. hehhe

    ReplyDelete
  2. Super impose tu acaner. Hehe. Syoknyaaaa jalan2 sokmo.

    ReplyDelete
  3. wahhh jauh datang keychain tu. huhu..

    ReplyDelete
  4. ahaha...untuk nik pun dah sampai jugak, alhamdulillah...

    ReplyDelete
  5. waaa...keychain dari korea tu..hehe jelez nye

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^