Saturday, April 20, 2013

Umrah


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

di sebabkan jumaat semalam hari kedua nik start kerja baru so tak dapat la iolss nak hantar Adik, Ma dan Ayah ke KLIA. diorang nak ke Mekah tunaikan Umrah.

Alhamdulillah. niat adik bongsu nik nak ke sana Allah makbulkan.first time dia dapat peluang ke sana.
mula-mula hanya Adik dan Ma yang rancang nak ke sana. tapi start tahun 2013, kedutaan Arab Saudi dah ketatkan syarat berkaitan mahram ni

so kalau wanita berumur 45 tahun kebawah nak pergi buat umrah, mesti bersama-sama mahramnya sekali.adik berjaya pujuk Ayah kami tuk pi skali :)
Ma dan Ayah nik dah kali ke 3 ke Tanah Suci cuma ni kali pertama tunaikan Umrah.

semoga perjalanan mereka selamat pergi dan selamat kembali.
dan dapat melaksanakan ibadah umrah dengan sempurna.
To Ayah, Ma dan Adik
Selamat Menunaikan UMRAH
Semoga Allah permudahkan urusan kalian.  amin..amin..amin...yarabbal'alamin.
InsyaAllah kita jumpa lagi 2 minggu

pstt!!!
maaf sangat tak dapat nak terjah blog kawan-kawan.bukan sombong tapi tak sempat

13 comments:

  1. semoga dipermudahkan urusan di sana.

    busy ye nik keja baru? ;)

    ReplyDelete
  2. Semoga Allah permudahkan urusan mereka semua.. :)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah bestnya g mekah..semoga selamat semuanya..

    ReplyDelete
  4. semoga mndapat umrah yg mabrur... jeles plak tgok org muda2 dah dpt pi mekah.. hehehe

    ReplyDelete
  5. Semoga selamat perjalan pergi dan balik :-)

    P/s. Kenapa tak ikut sekali? Heheh

    ReplyDelete
  6. InsyaAllah, moga selamat perjalanan umrah parents dan adik Nik, saya suka la tengok gambar family Nik :D

    ReplyDelete
  7. bestnye dapat g mekah. harap satu hari nanti saye pun dapat jadi jejak kaki ke Mekah

    ReplyDelete
  8. Selamat mengerjakan umrah..rezeki adik nik ya muda2 dah gi umrah

    ReplyDelete
  9. best nya dapat ke Tanah Suci dah byk kali.... btw, semoga dipermudahkan segala urusan mereka disana nanti. amin. :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^