Monday, April 22, 2013

(video) MasterChef Selebriti Malaysia Musim 2 Episode 1 & 2


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

terhibur tengok MasterChef Selebriti Malaysia episod pertama dan kedua semalam.
kelakar ok Yasin Senario ni, boleh pulak bagi nama makanan dia Pasta tak Pasti dan Ikan Goreng berat sebelah..kikiki..Pak Nil lak goreng udang sampai terkena minyak
banyak lagi aksi menarik . korang tonton sendiri la yea :)


Hidangan oleh Enot..pemenang cabaran Peti Saji Misteri
Hidangan dari Celina pemenang cabaran kedua

Yassin, Radhi, Sabhi Saddi, Zain Saidin dan Kanchana Devi ke pusingan penyingkiran
dan Yassin tersingkir .



sumber gambar : MasterChef Malaysia

10 comments:

  1. Nampak sedap masakan tu..

    wia pun suka tgk masterchef ;)

    ReplyDelete
  2. Pyka pon tak ktgalan tgk cita nie . Sonok tgk dorang msakk .

    ReplyDelete
  3. yassin mmg slamber badak je. suka tgk dia. tp syg tersingkir awal, kalau lama lagi mesti tmbh best.

    ReplyDelete
  4. tapi memang bestler pulakkan.. akak tengok tergelak2 ....

    ReplyDelete
  5. MC selebriti kali ni cam ok sket kot dr yg lepas...cam tak byk konflik sgt... tp tak tau gak baru mula kan...

    ReplyDelete
  6. rupanya berbakat gak artis kita ye

    ReplyDelete
  7. semalam kan, I lepak sini lama tau tengok masterchef kat sini. hihihi

    ReplyDelete
  8. nadia tak start tengok lagi master chef 2 ni. kang layan melekatttt

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^