Wednesday, April 24, 2013

(video) MasterChef Selebriti Malaysia Musim 2 Episode 3 & 4


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

pemenang Cabaran Sajian Luar yang pertama ialah.. BIRU
pasukan MERAH akan ke pusingan penyingkiran.
ramai yang tak puas hati dengan Celina. ada yang cakap sebagai ketua kumpulan Merah dia yang sepatutnya  bertanggungjawab dan jadi volunteer untuk ke pusingan penyingkiran. ramai puji Pak Nil sebab orang pertama yang tawarkan diri.

nah video kalau korang nak tonton online :)




5 selebriti yang akan ke pusingan penyingkiran. ialah Pak Nil, Keroz, Che Ta, Syanie dan Afiq Muiz
masakan di pusingan penyingkiran
Pengat Romantik oleh Afiq Muiz

Kepompong Sutera oleh Syanie

 Hidangan oleh Che Ta - Pengat Jagung

Pengat Cha Cha oleh Pak Nil

Pengat Masih Ada Yang Sayang daripada Keroz
dan ni masakan yang menyebabkan Keroz adalah  peserta kedua yang tersingkir


6 comments:

  1. macam mana boleh miss m.chef musim ni.. tak perasan pun dah start

    ReplyDelete
  2. butir nangko tuuuu sedappp :)

    ReplyDelete
  3. Slm..
    Saya budak baru di dunia blog..
    do follow me at http://iniblogmaynisafarouk.blogspot.com/
    :)

    ReplyDelete
  4. pandai jugak afiq muiz tu masak kan. hihi..

    ReplyDelete
  5. tgh masterchef, terus teringin nak makan pengat nangka haha

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^