Monday, April 29, 2013

(video) MasterChef Selebriti Malaysia Musim 2 Episode 6


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

4 selebriti memasuki dapur MasterChef untuk pusingan penyingkiran
Rozita Che Wan, Zain, Sathiya dan Lydiawati

Cabaran penyingkiran hari ini.. Buah-Buahan
Pengat Pisang, Cempedak Goreng dan Rojak Buah-Buahan oleh Sathiya
Masak Lemak Che Ta
Rojak Bulu Mata oleh Che Ta
English Pancake oleh Zain
Kastard Puding Strawberry oleh Lydiawati
panas penyingkiran malam tadi dan akhirnya Zain terkeluar.
dengarnya Zain tak puas hati sebab dia yang tersingkir.hehe
korang tonton dan tengok sendiri la yea :)


7 comments:

  1. Geram tengok zain semalam. Grrrrrrrr

    ReplyDelete
  2. nampak chef Jo ni, teringat plk dlu time kat putrajaya.. kwn sy riuh2 nk gambar ngn chef Jo.. sy tanya siapa dia tu? -_- dia pn ckp lah chef jo kat masterchef.. skali tgk kat tv, baru ingt.. tgk real x kenal plk.. hahaha..

    ReplyDelete
  3. dah tgk.. mmg tak patut zain tu.. =,="

    ReplyDelete
  4. tengok2.. banyak betul dia tak puas hati. mcm nak gaduh je dengan chef. huhu..

    ReplyDelete
  5. ala...tak sempat nak tengok, bizi sikit kebelakangan ni.nasib baik nik buat entry ni, senang nak cari, hehe...

    ReplyDelete
  6. zain tak professional lah...
    kesal dgn sikap dia yang langsung tak respect kat Juri yg jauh lagi professional dari dia...hurmmm

    ReplyDelete
  7. banyaknya video masterchef kat sini hihihi

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^