Monday, April 8, 2013

video paling comel kat Keek


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

jom tengok

Bella, anak pompuan Dr Halina, wife Dr Sheikh Muszaphar 
Bella mencari Bella ;) 
Bella tiru gaya Mummy or Daddy dia ni.aww, so cute !!!



si comel Arrianshah Akid, anak Tomok
video ni popular, sampai Lisa Surihani pun ada mention kat ABPBH :)
comel sangat awak ni Arrian ..sian yea.kena sakat ngan Ayah.ehehe



just nak share video
k bye


10 comments:

  1. video ni mmg nampak best jaa pun ada tgk dalam redmummy punya...byk video dia sekeluarga yg di rakam. comel!

    ReplyDelete
  2. ala tak dpt play. line lembsss.. mesti comel giler kan. ;)

    ReplyDelete
  3. dua dua video tu comel la nik... tapi yg no 2 tu mmg sgt comel :)

    ReplyDelete
  4. kak nikkk, nadia pon suka keek anak tomokk. comeyyyy gile kannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

    ReplyDelete
  5. hihihi sy suke tgk tomok sakat anak dia. Ayah marah..

    ReplyDelete
  6. sweet...
    melihat keletah dan mimik muka

    ReplyDelete
  7. gerammm tgk baby tomok tu...
    comeyyy betolll die..
    amboiiii die tu...
    biasa sangattt....
    heheheh

    ReplyDelete
  8. Hahaha sama la kita kak. Saya suka sangat tengok family depa ni. Follow habis semua sebab nak tau perkembangan :p

    ReplyDelete
  9. ala kebetulan bukak ni kat ofis, so tak leh tengok.. Opis block.. warghhhh....

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^