Tuesday, May 28, 2013

boss belanja makan


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

dah 2 hari dapat makan lunch free. ^__^..senyum sampai ke telinga iolss dua hari ni.
erkkk...Alhamdulillah :)
semalam makan KFC, arini ni boss belanja makan Ayam Penyet lak. best sangat ^__^
macam-macam lauk lak dalam bungkusan kotak ni.selain ayam, ada udang, sayur dan telur dadar.




seronok jugak sekali sekala ada makan-makan gini kan.
dah la makanan ni jarang nik makan.lagi la best.
setakat KFC dan bosan. ngehngehngeh
semalam ambik seketul jea ayam. dah lama tak makan fast foods.
dah rasa tak best bila makan.hahaha

moga murah rezeki boss-boss semua, nanti belanja kami makan lagi yea :)


12 comments:

  1. uuuui bestnya ayam penyet, lagi best bila boss yg belanja. untung Nik, moga boss sekalian murah la rezeki semua.

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah...rezeki... lapar pulak farah pepagi ni tengok...he he he...

    ReplyDelete
  3. wahhh blog akak dah berwajah baru ek..nory baru perasan...
    untonglah bos belanja makan...jimat duit poket..hehe

    ReplyDelete
  4. hehehe... untung Nik bos belanje makan

    ReplyDelete
  5. beznya bla bos blnja..hihi..bos sni kedekut skt..hihi

    ReplyDelete
  6. ni order dr restoren ker?? unik jugak yer.. mcm ni .. bos belanja ngapp jerlah...

    ReplyDelete
  7. rezeki jangan ditolak ye dak ?

    ReplyDelete
  8. syoknya dapat boss baik hati. ;)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^