Saturday, May 25, 2013

Epicstance


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

Ahad lepas, eh hubby ada join event Epicstance kat Sepang International Circuit..event berkaitan kereta.
tahniah la sebab terpilih antara 9 pemenang kereta terbaik Epictance.
tang mana terbaik pun tak tahu la.ngehngehngeh



siap ada Limbo Rock challenge lagi
tak cukup lowered lagi katanya. kalau boleh nak sampai cecah lantai tu * tepuk dahi

dalam geng dia, 4 orang crew Persona Stance dipilih antara 9 terbaik untuk event Epicstance
siap akan ada satu sesi fotografi bersama majalah kereta lagi nanti.
ni sesi fotografi buat sendiri dulu .ngehngehngeh
Persona Stance crew 
makin bersemangat la en hubby nak ubah suai kereta nanti.
berangan nak pasang sunroof kat kereta pulak dah.
haha..pening.pening.tapi dah minatkan layan jea lah

9 comments:

  1. wahh, congrats kpd en.hubby. hehehe, perghhh, ada limbo lagi, hebat lah.

    ReplyDelete
  2. tahniah kpd beliau...hehe

    PS: ingatkan salah masuk blog td....dah tukar template ye...

    ReplyDelete
  3. hehe, sama la macam incik hubby kite, kalau pasal keta,sanggup buat ape saje, event jauh-jauh pun sanggup pegi.. awal-awal kawen dulu berleter jugak, sekarang ni, layankan je la...asal dia bahagia..hehehe

    ReplyDelete
  4. wah header baru..hihi..takpela nik, hubby dh minat kan..kita sokong jer laa..jnji dia tak buat benda ngarut sudahhh..

    ReplyDelete
  5. hai.. salam kenal..

    follower ke : 5039

    done follow/singgah sini.. jom follow/singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. dah minat ban buat camana kan nik.... ikutkan je la...hihi

    ReplyDelete
  7. tahniah. lelaki dgn kereta mmg tak boleh dipisahkan. huhu..

    ReplyDelete
  8. Hehhee aktiviti masih sihat, nama pun hobby. Siap limbo tu tak menahan.

    ReplyDelete
  9. wah stylo jugak asben nik ni :) hehehehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^