Friday, May 17, 2013

esok kerja


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

esok kena kerja lebih masa lagi.nak siapkan kerja yang melambak ni.
letihhh .setiap pagi rasa macam tak larat je nak bangun pi kerja 
tapi gagahkan diri demi mencari rezeki..ewah ..poyo sangat la kennn..kuikuikui
best sebenarnya kerja lebih masa,  lagi-lagi hari sabtu,banyak kerja dapat siap cepat sebab nik jea yang kerja so tak ada gangguan macam hari-hari biasa. fuhhh

bagus boss kat sini. siap offer suh buat OT lagi.
kalau company dulu, buat OT banyak skit mula la berkira.
untuk boss semua, kalau tak nak pekerja buat OT sila la bagi kerja skit jea. kikiki
meja kerja nik jarang kemas dan bersih. setiap hari paper berterabur..hahaha
kerja under operation macam ni la kan. jarang tak busy.
^___^ 

balik kerja nanti hubby dah janji nak bawak makan kat sini lagi.
reward untuk diri sendiri sebab kerja lebih.huhuhu
minggu lepas dah ke sini. nik order grilled chicken chop dan fresh oren.sedappp.

apapun happy weekend uolsss!!!!



8 comments:

  1. bawah meja tu kertas apa.. p buang nuh. hehe (bos besar)

    ReplyDelete
  2. happy weekend sis. kerja2. hehe

    ReplyDelete
  3. bestnyee, kat mana mana tempat makan ni nik

    ReplyDelete
  4. Opis nory plak mmg takde OT...cukup time je,semua kena balik..hihi..

    Eh coffee village..nory selalu jugak lepak situ time weekend layan live band..hihi

    ReplyDelete
  5. kt mana coffee village ni nik?cm sodap je

    ReplyDelete
  6. Wah bestnya wlpn penat kerja cik abg dah menunggu utk mkb bersama...

    ReplyDelete
  7. selamat buat OT kak nik! buat OT la best, boleh dapat gaji lebih sikit...hehehehehe....

    ReplyDelete
  8. hamboiii, tersa macam best pulak duduk di alam orang dah berkerja nih kan, biar pun penat, bonuss dia yg cantek tuk

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^