Saturday, May 11, 2013

kerja lebih masa


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

happy weekend uolss ! yuhuuu... dah sabtu :)
lama rasanya tak update citer diri sendiri.kata blog peribadi tapi post kebanyakannya citer hal lain.
mood nak berblog dah kelaut sejak kerja ni. balik umah dah penat. ingat kat katil jea la..huhu
hampir setiap hari jugak la nik kerja lebih masa . nasib baik boleh claim OT. hari ni pun buat OT, banyak sangat kerja nak kena setel.

dah masuk minggu ke 3 nik kat kat opis baru...pergh, tetiba rasa cepat betul masa berlalu. 
2 minggu pertama tu agak stress jugak la. berlagak cool itu harus
skarang dah boleh handle walaupun ada masa kelam kabut jugak...muehaha
 keje ni paling best masa dapat gaji ..ngehngehngeh
Alhamdulillah..gaji bulan lepas dah dapat walaupun bukan gaji penuh *wink wink

so far nik setakat ni tak ada masalah ngan staff kat opis
opismate skarang lagi ramai dari company dulu.walaupun ramai tapi tak ada yang ngam pun.
masing-masing macam buat hal sendiri jea. dah tak ada geng lepak minum macam dulu.huhu
tapi tak kisah pun. kita buat hal sendiri jugak la.senang :)

abaikan meja kerja yang berselerak. meja orang busy.macam ni la..ngehngehngeh
operation + purchasing department


minggu lepas celebrate birthday staff.ada 2 orang lahir bulan may :)
ok. tu jea nak update. nak ambik masa untuk terjah blog korang pulak.
rindu nak baca blog :)

8 comments:

  1. Yeay. Boleh belanja saya yea. Hehe

    ReplyDelete
  2. alaa sian nye akk kne kje kuat..hehe tkpe semua di murah kan rezeki,,,
    btw kek tu memang nampak menyelerakan huhu

    ReplyDelete
  3. hah? apsal ofis nik gelap? keje sesorang patut pasang semua lampu, hehe...biasalah nik, tempat baru, nanti lama-lama mesti ramai kawan...

    ReplyDelete
  4. hehe..wah..bz kemain haa..tgk meja da tau!
    kek sedap!!!!!

    ReplyDelete
  5. takpe lama2 ok la tu...bley nak suaikan diri kat tmpt baru...

    ReplyDelete
  6. hehehe kalau buat OT best la masyuukkk...

    ReplyDelete
  7. heheheh, nanti mesti ramai kawan nik :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^