Wednesday, May 29, 2013

kisah di opis


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

amboi boss, baru up entry semalam sal boss belanja makan, arini boss belanja lagi.
baik hati sungguh boss iolss ni kan. 
ngehngehngeh..sebenarnya kat opis ada training, so alang-alang boss beli makanan kat bebudak training, boss tapau skali makanan kami.seronok :) dapat makan best. yang penting free.kuikuikui
thanks boss belanja makan tengahari kami

ni makanan kami tadi..yummm yummm
makanan ni pun sodap. terutamanya ayam rendang dan kerabu mangga :)

Alhamdulillah, minggu ni kerja tak banyak. so dah jarang buat kerja lebih masa.
tapi minggu ni minggu yang paling best coz minggu gaji.wink wink wink
kat sini gaji dapat awal. diorang terus bank in kat akaun.kan senang gini
tak macam dulu, iolss kena ke bank nak clearkan cek. .

ok la. tu saje nak citer hal keje. nanti sambung menaip lagi
bye !!!

12 comments:

  1. meriahnya lauk.. semua lauk hana suka.. heheh kalau hari2 macam ni kan best

    ReplyDelete
  2. lamanya ros xdtg sini..maaf ea..blog ros pun xupdate :(

    eh nik dah keje ea??bestnyer :P

    ReplyDelete
  3. SEDAKKKNYE MAKANAN TU KAKAK ..

    EH GAJI ? BLNJE BLNJE . HEHE

    ReplyDelete
  4. mewahnye lauk, nasik ciput jerk..diet yerk...

    ReplyDelete
  5. wahh, sedap nya. mmg terliur. wahh, nanti boleh lah belanja kan? hehehhe

    ReplyDelete
  6. bes kn ade org blanje,...untung la dpt bos baik ht...hehehe

    ReplyDelete
  7. bestnya dpt bos macam tu :D hihi. akak, view blog kedua saya and betulkan kalau ada yang salah. hee :) http://thesecondscha.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. sedapnya makan lagi2 bos belanja. hehe..

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^