Sunday, May 12, 2013

Persona Stance


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

en hubby dah join group kereta lain pulok doh * tepuk dahi ...huhu
Persona Stancegroup kereta lowered dan kangkang. pastu sportrim ada macam-macam warna. trend kereta skarang katanya. buat style gini, kereta tak boleh laju. yea ker?? tengok macam sama jea.laju jugak kalau kat highway..cuma kalau jumpa bonggol dan jalan berlubang jea slow kan.
macam-macam hal orang lelaki yang giler kete ni kan.ngehngehngeh..pasni agak-agak trend kete paling tinggi pulok muncul. 


makin kembang kuncup la hidung laki iolss. ramai yang duk puji rim dia yang baru ni.
dah siap spray kaler kuning lagi.
sokong BERSIH ker apa ni..opsss
pink kaler pun ada :)



contoh kereta kangkang.
adoyai..ni terlebih kangkang sangat ni.cantik ker korang rasa tayar gini???
.macam-macam hal la geng diorang ni
yang macam ni lagi hebat. dia duk kawasan rumah tak ada bonggol agaknya
sebab tu boleh buat kete lowered macam gini skali.

hahaha.. sorry hubby. buat entry mengutuk pulak yea.kuikuikui
setakat ni, nik boleh cool lagi..boleh terima sebab bagi nik dia keje siang malam cari duit, so dia berhak guna duit tu untuk kepuasan diri sendiri, asalkan dia tahu batasnya.
bagi la en hubby enjoy dengan apa yang dia suka kan.. kata nak jadi isteri yang memahami dan menyokong minat suami  
cuma jangan terover bajet sudah. yang penting bajet dan elaun untuk saya ada
dah sokong ni, tak reti-reti nak tambah elaun bulanan untuk saya ker  ^__^

sumber gambar
Persona Stance


16 comments:

  1. kalo dtg umh nina. confirm hancuss tuu. bonggol lebih dr 10. huuuu

    ReplyDelete
  2. akak pun selalu fikir kalau tu dah minat dia biarkanlah..asal tahu tanggungjwb...hehe..suami akak sibuk bola2....sekolahnlain negeri lain

    ReplyDelete
  3. minat lelaki hehe..tapi cantik la rim tu..yg keta kangkang tu pula pes time tengok..unik

    ReplyDelete
  4. wahh, hebat lahh.. cantiknya. cuma kereta kangkang tu pelik sikit, takut pula nak bawa. hahaha

    ReplyDelete
  5. shukenye keta tuh..pink color jugak jadi pujaan ati..wuwu

    ReplyDelete
  6. kak nik..hehe..kite baru de intrnt..alhmdllh..xsbr nk bc blog kak nik..bnyk nk kene bc nih.hehe

    ReplyDelete
  7. Smartnya kete-kete sekalian, yang tak menahan sport rim kengkang tu, pelik sangatlah tapi ada yang suka pulak fesyen gituuuu -.='

    ReplyDelete
  8. wahh...
    cantik2 bila da di make up =p

    betul nik.kita jangan halang apa yang hubby kita suka kan...duit keje yang lebih,takpelah..untuk kegunaan sendiri..yang penting da jalan tanggungjawabnya..samalah kita.tak suka nak halang hubby beli itu ini...

    ReplyDelete
  9. uit.. lowered nye vios tu?
    xtakut kna sagat ke?
    huhu

    ReplyDelete
  10. ok la tu, nik patut sokong sbb mang minat hubby nik ngan kete2 semua tu...

    ReplyDelete
  11. alamak nampak mcm smart jugak la persona tu....terbaik....
    tapi yg kete kangkang tu mcm terlebih sudah...hehe ke jadi camtu sebab tgh cornering je?

    ReplyDelete
  12. haha.. mungkin sesetengah org nmpak lawa, ssetengah org kata x lawa... tapi saya yg lelaki ni pun nmpak pelik kangkang2 ni.. part lower dgn sport rim tu, mmg lawa.. hahaha

    ReplyDelete
  13. hehehe, kalau persona cantiklaa jugak nik, kalau viva tu macam tak boleh terima, pernah tengok viva macam tu, macam terseksa je kita tgk kereta tu.. hehehe

    ReplyDelete
  14. cayalah hafis... keta ang terbaekk

    ReplyDelete
  15. cayalah hafis... keta ang terbaekk

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^