Sunday, May 19, 2013

Pulut Mangga vs Bubur Jagung


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

adik iolss terlebih rajin minggu ni. 2 pencuci mulut ni dia yang buatkan :)
pencuci mulut yang paling simple dan mudah.. tapi kalau malas, apa pun tak boleh.
akak dia makan jea tahu. nak buat tu fikir banyak kali jugak..kuikuikui
ni pulut mangga.korang pernah makan? ore klate panggil pulut pauh  ^__^
pulut + mangga manis + santan..sedap sangattt

 ni bubur jagung, lemak berkrim..yummy :)
makanan petang tadi
of course la yang ni pun sodap..jemput tengok yea...kikiki

psttt!!!
teringin nak makan kuih Lompat Tikam..
kat sini susah nak cari la.

9 comments:

  1. My favourite! Bubur jagung boleh buat kalau duduk jauh. Tapi pulut mangga..? Grrr.. ngidam je la...

    ReplyDelete
  2. akak penah try harumanis perlis tak? lagi sedappp makan dengan pulut. hehe

    ReplyDelete
  3. Yummmy. sedapnya. bubur jagung tu lama xmakan. kasi cket sis. ehehe

    ReplyDelete
  4. jaa berehi jugok makey bubur jagung ni kak nik, tp pulut pauh tu jaa kureng! hihihi... bubur jagung tuh, campur ngn sagu sikit koho sedap!

    p/s : mana alamat kak? jaa tunggu ni.

    ReplyDelete
  5. pulut mangga is sedap :p Aunt Nik kalau jumpa lompat tikam, tolong lompatkan ke sini sekali please.

    ReplyDelete
  6. HAii akak, lama xdatang sini. hihi, baru nak setad aktip nbalik.hiihi, xpernah pulak nampak pulut nih, nampak macam sodap yoh.

    ReplyDelete
  7. kak nikkk, nadia lagi suka pulut mangga
    wiwiiwiwiwi ;)

    ReplyDelete
  8. sedap ke nik pulut mangga tu? zee suka pulut durian je..ntah ler cam tak leh masuk je pulut ngan mangga..

    bubur jagung memang sedap...

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^