Thursday, May 2, 2013

respon selebriti lain tentang tweet Norman KRU


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

heboh bila retis keluarkan statement tentang politik. biasala bila dah jadi selebriti kan. kata-kata mereka of course akan jadi perhatian. sebelum ni Azhar Sulaiman, lepas tu Norman KRU pulak.
kenyataan berani dari Norman KRU.terkejut jugak nik bila baca.
kalau PAS Berkuasa, Industri Filem dan Muzik Kita Akan Hancur – Norman KRU



baca la respon selebriti lain tentang tweet Norman KRU





pendapat Aizat

"Kalau dia (Norman) bercakap macam itu, saya rasa dia perlu ada bukti. Kalau dia cakap industri seni akan terjejas jika parti pembangkang naik, dia sepatutnya perlu berikan bukti.
"Lagipun tidak ada dalil atau bukti yang boleh menyokong kenyataannya itu. Ya memang perlu ada bukti yang sah,"


Bintang Akademi Fantasia 6, Toi (vokalis kedua kumpulan Hyper Act )

apa yang dinyatakan Norman itu mungkin ada kebenarannya bagaimanapun ianya tidak akan terjejas secara mendadak .
"Bole jadi juga. Tapi saya rasa ianya takkan berubah secara mendadak.Tapi jika perkara ini berlaku ianya akan memberi kesan. Lagipun ini soal cari makan, periuk nasi kami


sumber : MURAI


 Norman Abdul Halim, kami nak bukti. lagi-lagi bila kenyataan awak melibatkan saya sebagai rakyat Kelantan.atau ada sapa-sapa yang boleh tolong tunjukkan bukti tentang HIV di Kelantan? try search kat internet tapi tak dapat yang terkini tentang statistik HIV.

nak sokong parti mana tu hak anda la. berkempen la secara sihat. apa salah citer baik-baik tentang parti yang anda sokong dari sibuk bercerita tentang parti yang ada tak sokong. rasanya itu lebih baik :)
aritu Suhaimi Baba pun keluarkan kenyataan sama jugak..glamer lagi negeri kito..asyik-asyik napok saloh negeri kito jah.hahaha

13 comments:

  1. Huh! no komen...masing masing ada pndapat sendri kan....selamat mengundi nik...

    ReplyDelete
  2. padah cakap ikut sedap mulut.hoho

    ReplyDelete
  3. hiburan lagi PENTING dalam hotak dia .

    ReplyDelete
  4. wow...politik kalini memang gempak lah, golongan artis pun dah start bersuara. rasa-rasanya, 5 tahun dulu tak macam ni...

    ReplyDelete
  5. ni la masalahnya bila nmpak salah orh je.. salah sendiri x perasan.. hehehe

    ReplyDelete
  6. Sokong kata2 Faizal Tahir..walaupon nampak rock tp 'akal panjang'...harap2 Norman KRU fikir dulu seblm buat kenyataan.

    ReplyDelete
  7. ala biasa la, yg baik tu la yg selalu org dengki kan. janji kita tau hakikat sebenar.

    ReplyDelete
  8. agreed dgn nik 200% ckp mcm org xmatang... retis2 muda mcm hafiz hamidun n aizat lak lbh matang dari pemikiran dia...apa daa..xkisahla nk sokong parti mana sbb mmg da hak masing2 tp biarlah secara terdidik n berilmu n mengutarakan pendapat... :)

    ReplyDelete
  9. hehehehe norman ni ahli umno...jadi tak heran la kalau kuarkan statement camtu....biasa la tu nak bodek...hehehe mana tau esok dapat dipilih jadi senator kalau BN masih memerintah....

    ReplyDelete
  10. tu la kan kita sebagai orang kelantan,sedih sangat baca statement dia.. terlajak perahu boleh di undur, terlajak kata buruk padahnya..

    ReplyDelete
  11. Agreed..sepatutnya kaji dulu dan dapatkan bukti yang kukuh sebelum buat apa2 statement.

    ReplyDelete
  12. hihi...mcm2 komen bila nak pilihanraya ni kan...

    ReplyDelete
  13. Salam nik.
    Sori sangat lama tak BW. Bz anak sakit,balik kampung,itu ini..ni baru lega sket ada masa free2 bw..

    kah kah kah..nak gelak guling2 dgn statement HIV kelantan paling tinggi..haishh..cakap bod** kang marah lak ye..

    jawapan faizal tahir best kan..
    dorang ni macam takde agama laks,takut sangat industri musik hancur..nampak sangat lah hati tu tak bersih...huhuhu

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^