Friday, May 3, 2013

saya dapat bunga!


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

tak ada angin, tak ada ribut. ada someone tetiba jadi sweet sangat..ngehngehngeh
dah agak lama jugak en hubby tak bagi bunga gini :)
balik kerja semalam..tengok-tengok atas katil dah ada bunga. makin kembang la hidung yang sedia kembang ini.
bagi korang ape sangat setakat bunga kan tapi tak kira..hati nik tetap berbunga-bunga.haha
nak kata minat bunga sangat tu tak ada la, tapi kalau ada yang bagi of course la happy.yea dak?
 lagi-lagi dari hubby tersayang.ewahhh...hohoho
thanks B.



abaikan muka penat baru balik dari kerja. nak jugak posing dengan bunga..huhu

19 comments:

  1. Bestnya dapat kejutan mcm ni...

    ReplyDelete
  2. Wow!! mestilah berbunga-bunga hati. Hilang penat semua balik kerja dapat macam ni:)

    ReplyDelete
  3. seronoknya..
    moga bahagia slamanya:)

    ReplyDelete
  4. ade hari special ke nik?hihi..best2..nik balik ngundi x?

    ReplyDelete
  5. weeewiiit... untg laaa ad yg tersayang.. dapat lah menerima bunga.. :)

    ReplyDelete
  6. waaah mesti terkejut tiba2 ja dapat bunga..

    ReplyDelete
  7. so sweettt =)
    saya pun kalau dapat bunga dr hubby rasa berpusing dunia..haha

    ReplyDelete
  8. wahhh,sweetnye.. nak jugakkk,, hubby kite x romantik gni,hehe

    ReplyDelete
  9. wahh sweetnyee..nak jugakkkk, hubby kita x romantik cenggini, hehehe

    ReplyDelete
  10. best lah kak nik dpt bunga. 3 kuntum pula tu, i <3 u. auwww, so romantic.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^