Sunday, May 12, 2013

Selamat Hari Ibu buat 3 wanita hebat ini ^__^


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

hari ni nak wish Selamat Hari Ibu kepada semua wanita yang bergelar ibu terutama buat
MA tersayang, Rokiah Che Hassan.Moga MA panjang umur dan murah rezeki.
Hanya Allah SWT sahaja yang mampu membalas setiap jasa dan kasih sayang MA.
terima kasih atas doa yang tak pernah putus.

bukan mudah nak jadi ibu bekerjaya. selain sibuk dengan urusan sekolah, nak kena uruskan anak-anak dan rumahtangga lagi. dah la antara kami jarak umur dalam 1-2 tahun jea semua.
kasih sayang Ma terlalu ikhlas, tak pernah mengungkit atau mengeluh.sampai skarang masih lagi kuat.
sentiasa doakan MA di beri kesihatan yang baik.Moga Allah melindungi MA dunia dan akhirat.

Love you so much. Thanks for everything
Sayang Ma LillahiTaala


Selamat Hari Ibu jugak buat kedua mertua saya,
moga dimurahkan rezeki,dipanjangkan umur dan diberi kesihatan yang baik oleh Allah SWT
buat Mak, terima kasih menjaga suami saya dari kecil sampai skarang.
terima kasih selalu masak makanan yang best bila balik johor.
mak suka masak makanan feveret orang lain dari masak makanan kesukaan sendiri. teringat-ingat tempe sambal Mak .dah jadi feveret makanan nik dah..hihihi
terima kasih selalu menceriakan suasana.

buat Mama, terima kasih sudi terima nik sebagai menantu.
Terima Kasih melahirkan suami kesayangan saya :)
Moga MaMa sentiasa tabah hadapi setiap ujian.


Alhamdulillah..saya ada 3 ibu yang sayang kan saya..ewah  ^__^
dan tak lupa Selamat Hari Ibu to the all greatest mother in the world
 Semoga kita menghargai jasa ibu bukan sahaja hari ini, tetapi setiap hari.

14 comments:

  1. selamat hari ibu kepada mereka :)

    ReplyDelete
  2. Semoga kita mampu menjadi ibu yg terbaik sepertimana ibu-ibu yg telah berjaya yg ada depan mata kita...

    ReplyDelete
  3. selamat hari ibu buat semua wanita yang nik sayangi =)

    mudahan panjang umur sentiasa diberkati allah jua =)

    ReplyDelete
  4. selamat hari ibuuuu.. :) lame siswi xdrop komen.. tiap2 hari bukak blog kak nik.. tp xkomen.. mls nk log in.. wahahaha

    #jmput tgk keychain comel kt page siswi.. wiwiwi

    ReplyDelete
  5. seronok ada 3 ibu kan.... semoga kekal bahagia ye

    ReplyDelete
  6. selamat hari ibu buat semua ;-)

    ReplyDelete
  7. Selamat hari ibu buat semua ibu ;)

    ReplyDelete
  8. wah utglah ada 3 ibu...hehe apa2 pun selamat hari ibu kpd semua ibu2 di dunia...

    ReplyDelete
  9. kasih ibu membawa kesyurga...

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah, best nik ada tiga orang mama.. :)

    ReplyDelete
  11. ibu engkau lah ratu hatiku....heheh. tetiba rasa nak nyanyi...

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah..bahagianya nik ngan 3 ibu.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^