Sunday, May 26, 2013

(video) Kelantan 4-1 Terengganu | Piala FA 2013 - Separuh Akhir I


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

keep calm and say Alhamdulillah
game yang penuh dramatik di Kota Bharu. naling boh.
apapun Tahniah TRW. perlu beraksi 90 minit lagi . game timbal balik di Kuala Terengganu selasa ini.
moga dapat tengok aksi TRW di final Piala FA nanti :)

Kelantan 4-1 Terengganu

Dickson Nwakaeme
Indra Putra Mahayuddin
Obinna Nwaneri
Zairo Anuar Zailani



Dickson Nwakamea cuba memberikan kata-kata semangat kepada kepada Sharmiza Yusoff setelah tamat perlawanan separuh akhir pertama Piala FA 2013 di Kota Bharu pada 25 Mei 2013.
Kelantan berjaya bangkit dengan 4 gol pada 15 minit terakhir perlawanan setalah ketinggalan 0-1 sejak babak awal perlawanan.



THIS IS KOTA BHARU, THIS IS PANTAI TIMUR! RESPECT!



ada tambahan video sambutan kemenangan dalam stadium, semua penyokong TRW dalam stadium menyanyi lagu yang sama.

sumber gambar
Dunia Warriors



5 comments:

  1. errr... dah lma x tgk bola... hehe.. so, xtw nk komen aper..

    ReplyDelete
  2. tahniah kelantan....

    berapa ari tak jenguk blog nik...tuka wall baru ye... cantik...

    ReplyDelete
  3. mula2 terengganu sumbat gol dah cuak k. terus masuk bilik. esoknya tgk result 4-1. mcm xcaya je. hehe..

    ReplyDelete
  4. semangat Nik... hehehe... tahniah2..

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^