Tuesday, May 14, 2013

(video) MasterChef Selebriti Malaysia Musim 2 Episode 14


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

episod ke 14 , Michael, Pak Nil, Syanie dan Lydiawati di pusingan penyingkiran.  
Cabaran penyingkiran, mereka di kehendaki memasak TUNA

hidangan makanan dari peserta-peserta MasterChef Selebriti Malaysia
Syanie - "Pan-Seared Tuna"

Datuk Aznil - "Pistachio Tuna with Orange Sauce"

 Michael Ang - "Peach Tuna"

Lydiawati - "Tune Fillet with Leek Vege"

Michael Ang tersingkir.
tapi Pak Nil buat kejutan dengan menarik diri kerana ingin memberi perhatian kepada ibu yang sedang sakit. so Michael Ang akan menggantikan Pak Nil

tonton online di sini

pstt!!
Syanie dah jadi peserta feveret nik. suka sangat tengok gelagat dia. 
tak over dan tak banyak kerenah.happy go lucky jea. support Syanie!!


4 comments:

  1. Mlm ni NK keluar. Semua org xcaye. Hihi. Tp. Mcm kejap jea diaorg ckp. Ingat radhi y keluar. Huuuu

    ReplyDelete
  2. ala...pak nil keluar ek, tengok menu dia buat, serius gempak...slurpp gitu, huhu...

    ReplyDelete
  3. menarik ni.. boleh layan ni..hehehehe

    ReplyDelete
  4. fifi tak tengok langsung minggu ni.. takpe.. boleh bace kat sini.. :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^