Tuesday, May 21, 2013

(video) MasterChef Selebriti Malaysia Musim 2 Episode 18


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

Pusingan Penyingkiran
mereka akan masak BELUT!
huhuhu... nik tengok pun dah geli...inikan pulak nak makan

hidangan dari BELUT
Enot - Belut Merah

Syura - Belut Lemak Sweety

Radhi - Belut Salute
chef kata nasi hodoh...? eeeermmm
sian radhi...kot ye pun bagi la komen dalam bahasa yang sedap di dengar skit walaupun tak suka ken
depan rezeki tak baik cakap tak elok walaupun tak suka :)
tapi hodoh pun hodoh la... yang penting hidangan paling menyerlah..cantik jea hiasan belut tu.

Celina - Belut Panggang Cina
cer tengok nasi Celina.cantik sangat ker...kuikuikui

Enot sepatutnya tersingkir.. tapi TIADA PENYINGKIRAN untuk kali ni :)
nak tengok aksi mereka, boleh tonton online kat sini :)


6 comments:

  1. sama la kita Nik..akak pun bab nate camni memanh tak leh nak masuk...geli geleman..rasa ada je kat kaki ni..hehe..

    ReplyDelete
  2. tulah ade ke ckp nsi hodoh..huhu

    ReplyDelete
  3. xtgok pon episod ni...xdan :(

    ReplyDelete
  4. naso hodh... hahaha.... rasanya itu adalah subjektif.. tak hodoh pun saya tengok.. tapi hiasan belut dia tu cantiklah.. rasa tak tahi.. tapi kita pun agak geli sebenarnya bila teringat kat belut tu....

    ReplyDelete
  5. thanks for upload episode 18...

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^