Saturday, June 1, 2013

cerita ahad lepas


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

dah nak hari ahad balik dah, barulah nak update citer ahad lepas yer :)
ok la. janji update kan walaupun tak ada la menarik mana pun citernyer.ngehngehngeh

lepas singgah di Festival Belia Putrajaya.
 kami decide nak gi makan grilled chicken chop tapi tak ada la pulekkan.
kecewa.so kena pilih menu lain. dah blur nak pilih yang mana.kalau tak order makanan lain lagi boleh la cari kedai lain kan.huhu ..so nak tak nak order la mee hailam.

ni rupa mee hailam dia. makanan ni nampak jer sedap. tapi rasa dia tak sedap
perut  dah lapar sangat, makan jugak la..huhu

ni lak nasi goreng melayu. keropok dia pun dah tak sedap :(


air fresh oren dia jea yang sedap :)
tak nak dah la singgah sini.kalau teringin nak makan grilled chicken chop pun baik pi makan kedai mamak kat kawasan taman jea la.

apa pun, happy weekend semua!!! enjoy ur cuti okey.
skarang ni cepat sangat masa berlalu, rasanya last week baru je cuti. ni dah cuti balik huhu.
k bye

7 comments:

  1. Salam... Ya Allah lamanya tak blogwalk ke sini... Apa khabar? ;)

    Habislah t'liur dah, lamanya tak makan hailam2....nasik ke, mee ke..hu3...

    ReplyDelete
  2. mak aiii. mee hailam tu meneliurkan!

    ReplyDelete
  3. ta pnh mkn mi hailam..nk try la nati :D

    ReplyDelete
  4. tak sedap? ala, kesiannya. tp kalau dah lapar makanan yg tak sedap pun jadi sedap. hehhe

    ReplyDelete
  5. dah tau tak sedap lepas ni memang takkan datang lagi la kan. serik.. huhu..

    ReplyDelete
  6. terliur kejam,, eee,, mesti sedap,, hurmm,,

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^