Sunday, June 2, 2013

Dinner treat Di Secret Recipe Puchong


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

entry pasal makan-makan lagi. kali ni suami nak belanja. kecik tapak tangan, perut kosong nik tadahkan..ngehngehngeh..lagipun asyik bawa cik isteri ke kedai tepi jalan jea.sekali-sekala en hubby kena la bawa cik isteri ke tempat best sikit. Secret Recipe pun dah teruja si isteri.

senyum sampai telinga dah ni  ^___^ ..sekali-sekala bolehlah makan kat sini, masa awal-awal dapat gaji.
 rasa macam dah lama tak makan makanan berat kat Secret Recipe ni. minggu lepas makan kek jea.siap tapau 4 jenis kek lagi. ngehngehngeh

selamat menjamu selera mata
ni menu kami semalam :) .. makanan feveret

.Spaghetti Bolognese.


hubby order menu ni
.Dory Fillet with Lobster Sauce.


.Watermelon Juice.

. Air Fruit Punch.


terima kasih en hubby sebab belanja makan.lain kali belanja lagi.

8 comments:

  1. Salam Nik....bestkn sekali sekala ada org belanja :)

    ReplyDelete
  2. spagetti tu betul² nmpk menggoda perut tau...hihi:P

    ReplyDelete
  3. seronoknya encik hubby belanja makan. spageti tu faveret cikna. nyummm..

    ReplyDelete
  4. ehhehe..sweetnyee..=)..

    kak nik amik gmbr pki ape erk..sume cntik gmbr=)

    ReplyDelete
  5. salam
    suko sgt air fruit punch tu...:)

    ReplyDelete
  6. xpernah jejak pon SR nih..nt boleh la nk try..hehee

    ReplyDelete
  7. hari tu baru je pergi secret recipe. tapi x tau nk order apa.. hehehe

    ReplyDelete
  8. Burp.. heheheh kenyang tengok gambar :p

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^