Tuesday, June 4, 2013

Drama MisiKu Kuza Full Episode (Tamat)


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

Misiku Kuza menyorot kisah hidup dalam dunia perubatan dan diselitkan dengan kisah cinta yang menarik.Kisahnya mengenai seorang doktor kacak ni bernama Aaron aziz(Arja Lee). Dia tidak lagi mempercayai cinta selepas dikhianati oleh bekas isterinya dulu.

Bagaimanapun kehadiran Kuza(Erin Malik) yang menjalani latihan di hospital tempat kerjanya telah merubah persepsi Dr Aaron tentang cinta.Namun cintanya itu diganggu oleh adiknya sendiri lakonan Hairul Azreen yang turut mempunyai perasaan terhadap Kuza. Apa berlaku selepas itu? Sama-sama kita lihat sama nanti adakah pintu hati Doktor Aaron  akan terbuka. Jangan ketinggalan saksikan Misiku Kuza.


MISIKU KUZA (ASTRO RIA)
JUMLAH EPISOD: 13
MULA TAYANGAN: 6 Mei 2013
MASA: 10 malam
PELAKON : Arja Lee, Erin Malik,Hairul Azreen

Tonton Drama Misiku Kuza

MisiKu Kuza Episode 1


MisiKu Kuza Episode 2


MisiKu Kuza Episode 3


MisiKu Kuza Episode 4 


MisiKu Kuza Episode 5


MisiKu Kuza Episode 6


MisiKu Kuza Episode 7


MisiKu Kuza Episode 8


MisiKu Kuza Episode 9


MisiKu Kuza Episode 10


MisiKu Kuza Episode 11

MisiKu Kuza Episode 13


16 comments:

  1. Nak cengok!!!! Aunt Nik dah khatam blom citer ni? Best tak?

    ReplyDelete
  2. xsuke sgt tgok cito ni,mace ngado2 sgt duk spital nak pilih2 nurse plok..hehehe

    ReplyDelete
  3. dah lama tak singgah sini.....haaaa...nti nk doenload la...skang line tenet lembeb mcm ciput..hahaha

    ReplyDelete
  4. ep13, ep last ke? mak saya suka tgk drama ni tpi sya tak. hehhe

    ReplyDelete
  5. Ep 7 boleh upload..terima kasih..

    ReplyDelete
  6. mane episod 7 nya... dah msuk episod 8 dah kot

    ReplyDelete
  7. ne episod 7 nya..... minggu ni dh masuk episod 8 dh kot...

    ReplyDelete
  8. Kenape xdpt nak download semua episode. Lecehlah!!!. X dptlah nak tgok...

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org