Sunday, June 16, 2013

entry istimewa untuk hari bapa


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

setiap tahun ada sambutan Hari Bapa.tapi nik dan family tak pernah sambut.
sebab tak pernah di ajar dan tak terbiasa dengan sambutan gini..tak apa pun.
bukan sampai tahap wajib sambut pun kan.hehehe
tapi kali ni just nak buat entry istimewa khas untuk ayahanda tercinta.

Selamat Hari Bapa kepada ayahanda tercinta, Nik Mahmud Nik Hassan
semoga panjang umur, dikurniakan kesihatan yang baik dan semoga sentiasa di bawah redha ALLAH.
ur the best Ayah for us and the precious gift from Allah.I love you so much.hati saya ada satu tempat khas hanya untuk kamu wahai ayahku.tiada siapa dapat gantikan tempat tu sampai bila-bila.

Terima Kasih ya Allah sebab pinjamkan lelaki yang hebat ini untuk kami adik beradik.
tak senang nak jadi Ayah kepada 6 anak perempuan yang banyak songeh dan kerenah ni.hewhewhew


muka kami sama kan kan. anak Ayah :)
mesti la comel macam Ayahnya ( nak muntah sila pi main jauh-jauh..kikikiki)

There are no perfect fathers.
But a father will always love perfectly

cinta hati saya, lelaki pertama dalam hidup saya  ^__^
bangga kerana saya anak sulung hasil dari kasih sayang Ayah dan Ma.

Selamat Hari Bapa juga buat kedua mertua saya, yang kami panggil Abah dan Ayah Yusof.
dan Al-Fatihah buat Ayah kandung en hubby yang tak sempat kami lihat wajahnya. semoga arwah Papa berada dalam rahmat dan kasih sayang Allah di alam sana. (panggil Papa la kot kan nak bezakan ke 4 ayah)

"Ya Allah, Berilah mereka balasan yang sebaik-baiknya, atas didikan mereka padaku 
dan Pahala yang besar atas kesayangan yang mereka limpahkan padaku,
peliharalah mereka sebagaimana mereka memeliharaku."

lagu khas untuk semua lelaki hebat dalam hidup saya :)




psttt!!!
saya ada 3 ibu dan 4 ayah.
tak bersyukur lagi tak tahu la.ngehngehngeh

sebenarnya dalam family, kami tak panggil Ayah kat Ayahanda kesayangan kami ni
kami panggil ayah kami  'KU'. memang panggilan untuk ayah yang diguna sejak zaman moyang saya dulu lagi :)

6 comments:

  1. muka sis iras bapanya lah..hehee slmt ari bapa :)

    ReplyDelete
  2. waahhhh patutlah akak comeyy...
    mewarisi kecomelan ayah akak rupanya...heee...

    ReplyDelete
  3. salam blogger,blog yg cantik.,goodjob..brminat nk link kn blog dan senaraikan blog di mmber list homepage blog sy dan terbuka kepada semua blogger...sama2 dpt backlink... http://searchsecure.blogspot.com/2013/03/dapatkan-backlink-cara-mudah-rahsia-seo.html..klau brminat..text sy di entry di ats,bersama2 link blog anda..lpas da psang bnner.. happy blogging..

    ReplyDelete
  4. selamat hari bapa buat kesemua bapa yg nik ros ada.. rmai sngat.. hehe

    ReplyDelete
  5. tenang nye jiwa bila tgk wajah ayah ros yang bersih ni...

    ReplyDelete
  6. irasnyeee..hehe..konfirm anak ayah=)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^